Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Από 24 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου τα μηχανογραφικά
Από 24 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

Από 24 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου τα μηχανογραφικά

Από την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουνίου, έως και την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, θα μπορούν οι να οριστικοποιήσουν τις επιλογές τους για την εισ στις σχολές και τα της τριτοβάθμιας στο μηχανογραφικό τους δελτίο.

Υπενθυμίζεται, ότι οι έχουν ήδη πρόσβαση στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση (http://exams.it.minedu.gov.gr), προκειμένου να μελετήσουν και σε πρώτο στάδιο, να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις. Μετά, όμως, την των βαθμολογιών και των ΕΠΑΛ, οι υποψήφιοι θα μπορούν πλέον να « κλειδώσουν » τις τελικές επιλογές τους. Κατά την αυριανή ημέρα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, η εφαρμογή « Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου » δεν θα είναι διαθέσιμη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες. Ωστόσο, από την Παρασκευή, η εφαρμογή θα τεθεί εκ νέου σε λειτουργία, παρέχοντας πλέον και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής – οριστικος των μηχανογραφικών δελτίων. Οι υποψήφιοι, με την ηλεκτρονική υποβολή και οριστικο του μηχανογραφικού τους, θα αποκτήσουν και το δικό τους, μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση δεδομένων του υπουργείου Παιδείας και δεν θα είναι δυνατή καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο, χωρίς τη μεσολάβηση της ς μονάδας. Ακόμη, η οριστικοποίησης είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Οι υποψήφιοι συμβουλεύονται να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση