Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου»
Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου»

Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου»

Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων , είναι το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου», ενώ το χώρο επισκέφθηκαν οι Προϊστάμενοι Εκπαίδευσης .

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δομής, «το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος (Παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”) είναι ένας εκκλησιαστικός χώρος, όπου διακονούν δεκάδες συνεργάτες-εθελοντές του Συλλόγου. Η που παρουσιάζει και η καθημερινή του λειτουργία έχει γίνει πόλος έλξεως για πολλούς συμπολίτες μας. Η δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για επισκέψεις στο χώρο αυτό, όπου αναδεικνύονται τα αποτελέσματα του ανιδιοτελούς εθελοντισμού, οδήγησαν το Δ.Σ. του “Ε” στην απόφαση να καταθέσει αίτημα  στους προϊσταμένους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας να εγκρίνουν επισκέψεις σχολείων της περιοχής με σκοπό να γευτούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί το εθελοντισμό ως πράξη και αποτέλεσμα.

Την Τρίτη 15/10, επισκέφθηκαν το οι προϊστάμενοι της εκπαίδευσης του Νομού Μαγνησίας Γεώργιος Πολύζος και Σ. Σαβελίδης, και συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του “Ε”, π. Θεόδωρο Μπατάκα και Λάμπρο Γιωτόπουλο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τους επίσημους επισκέπτες για την πανελλήνια δράση του “Ε”, για την λειτουργία του ΚΕ.Δ.Α.Β., αλλά και για το πρόγραμμα που ετοιμάζει ο Σύλλογος για τις επισκέψεις των σχολείων στον χώρο της κοινωνικής αυτής δομής. Η ξενάγηση σ’ όλους τους χώρους του έπεισε τους εκπροσώπους της εκπαίδευσης πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να πραγματοποιούνται επισκέψεις από τα σχολεία της περιοχής μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Καστελόριζο: Η Ελλάδα που αντιστέκεται… #Καστελόριζο - https://t.co/TuaQBjQmv3 -

  • Διαδικτυακή ημερίδα «Βιολογικές προσεγγίσεις μολυσματικών ασθενειών» #μολυσματικέςασθένειες - https://t.co/usTfIPB5UQ -

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

"Αλιεύοντας" την είδηση