Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου»
Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου»

Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου»

Ανοικτός σε επισκέψεις σχολείων , είναι το ΚΕΔΑΒ του «Εσταυρωμένου», ενώ το χώρο επισκέφθηκαν οι Προϊστάμενοι Εκπαίδευσης .

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δομής, «το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. (Παράρτημα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”) είναι ένας εκκλησιαστικός χώρος, όπου διακονούν δεκάδες συνεργάτες- του Συλλόγου. Η εικόνα που παρουσιάζει και η καθημερινή του λειτουργία έχει γίνει πόλος έλξεως για πολλούς συμπολίτες μας. Η δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για επισκέψεις στο χώρο αυτό, όπου αναδεικνύονται τα του ανιδιοτελούς εθελοντισμού, οδήγησαν το Δ.Σ. του “Ε” στην να καταθέσει αίτημα  στους προϊσταμένους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εγκρίνουν επισκέψεις σχολείων της περιοχής με σκοπό να γευτούν οι μαθητές και οι το εθελοντισμό ως πράξη και .

Την Τρίτη 15/10, επισκέφθηκαν το ΚΕ.Δ.Α.Β. οι προϊστάμενοι της εκπαίδευσης του Νομού Γεώργιος Πολύζος και Σ. Σαβελίδης, και συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του “Ε”, π. Θεόδωρο Μπατάκα και Λάμπρο Γιωτόπουλο. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τους επίσημους επισκέπτες για την πανελλήνια δράση του “Ε”, για την λειτουργία του ΚΕ.Δ.Α.Β., αλλά και για το που ετοιμάζει ο Σύλλογος για τις επισκέψεις των σχολείων στον χώρο της κοινωνικής αυτής δομής. Η σ' όλους τους χώρους του ΚΕ.Δ.Α.Β. έπεισε τους εκπροσώπους της εκπαίδευσης πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να πραγματοποιούνται επισκέψεις από τα σχολεία της περιοχής μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση