Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ανοίγει τις πύλες της η «Φθινοπωρινή Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως 2019»
Ανοίγει τις πύλες της η «Φθινοπωρινή Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως 2019»

Ανοίγει τις πύλες της η «Φθινοπωρινή Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως 2019»

Ανοίγει και φέτος τις πύλες της για 2η χρονιά η «Φθινοπωρινή εξ αποστάσεως 2019», από την , που έχει την έδρα της στο Βόλο.

Θα λειτουργήσουν και φέτος τρεις τάξεις: Στην 1η τάξη θα διδαχθεί το Ηλιακό μας σύστημα, στη 2η τάξη οι αστέρες, οι γαλαξίες, το Σύμπαν, τα και η ουράνια και στην 3η τάξη η διαστημική και οι νέες θεωρίες και ανακαλύψεις.

Οι γίνονται ολόκληρο τον Σεπτέμβριο μέσω της ιστοσελίδας της Σχολής: school.astronomos.gr και στη συνέχεια αποστέλλεται προς τους εγγραφόμενους το αντίστοιχο διδακτικό , που είναι διαφορετικό για κάθε τάξη.

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο και τελειώνουν τον Δεκέμβριο. Οι διαλέξεις είναι βιντεοσκοπημένες και μπορούν να τις δουν και να τις παρακολουθήσουν οι μπαίνοντας στην αντίστοιχη με τον κωδικό τους, που θα πάρουν μόλις εγγραφούν.

Στη Σχολή μπορούν να εγγραφούν της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, ενώ γίνονται δεκτοί και ενήλικες, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω σε θέματα Αστρονομίας.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι μαθητές υποβάλλονται σε δύο διαγωνίσματα αξιολόγησης, με τη βαθμολογία των οποίων τους απονέμεται στο τέλος, ο αντίστοιχος τίτλος σπουδών, για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και της Β΄ τάξης, ενώ στους τελειόφοιτους της Γ΄ τάξης το απολυτήριό τους θα δοθεί, κατά τη διάρκεια της επίσημης «Γιορτής Αστρονομίας», το Σάββατο, 4η Ιουλίου 2020, με τα αντίστοιχα της αποφοίτησής τους.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την της Σχολής: school.astronomos.gr, από τα τηλέφωνα: 2421046253 & 2421051061, και από το e-mail: ead-volos@astronomos.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση