Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Άνω του 85% οι εμβολιασμένοι καθηγητές στη Μαγνησία
Άνω του 85% οι εμβολιασμένοι καθηγητές στη Μαγνησία

Άνω του 85% οι εμβολιασμένοι καθηγητές στη Μαγνησία

Η ΔΔΕ , με πρωτοβουλί του προϊστμένου της Χαράλαμπου Σταχτέα, προέβη στην καταγραφή του εκπαιδευτικού προσωπικού που έχει εμβολιαστεί.

Βρέθηκε ότι μετά την ανάληψη υπηρεσίας και των αναπληρωτών καθηγητών της Δ' φάσης και ύστερα από την οριστικοποίηση των τοποθετήσεων, το ποσοστό των εμβολιασμένου προσωπικού των σχολείων ξεπερνά το 85%.

Αν προσθέσουμε και τα άτομα που νόσησαν, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι το συνολικό ποσοστό της κάλυψης είναι αρκετά υψηλότερο.

Αναλυτικά, το ποσοστό του εμβολιασμένου προσωπικού ανά τύπο σχολείου, αποτυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα.

 

ΥΜΑΣΙΟ:

85%

ΕΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ:

88%

ΕΠΑΛ:

80%

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:

83%

ΣΥΝΟΛΟ

85,4%

 

Ο διευθυντής της ΔΔΕ   Χαράλαμπος Σταχτέας τόνισε ότι ο κλάδος των καθηγητών του νομού Μαγνησίας έχει αναπτύξει ένα σημαντικό τείχος ς και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και για άλλους κλάδους εργαζομένων, αλλά και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Το σημαντικότερο, όπως σημείωσε ο κ. Σταχτέας, είναι ότι οι μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αφού, επιπρόσθετα, στον χώρο των σχολείων τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο προϊστάμενος, για τον περιορισμό της πανδημίας, απαραίτητο κρίνεται να τηρούνται ευλαβικά τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα και εκτός του χώρου των σχολείων, τόσο από τους ίδιους τους μαθητές όσο και από τους οικείους τους. Ας μη ξεχνάμε ότι οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι χρειάζεται να εμβολιαστούμε άμεσα όλοι, για να μη θρηνήσουμε κι άλλα άδικα του ύπουλου και απειλητικού κορωναϊού.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση