Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Νέο κρούσμα κρίσης πανικού σε μαθήτρια στον Βόλο
Νέο κρούσμα  κρίσης πανικού  σε μαθήτρια   στον Βόλο

Νέο κρούσμα κρίσης πανικού σε μαθήτρια στον Βόλο

Νέο κρούσμ κρίσης πνικού σε στο 6ο Εξεταστικό Κέντρο, στο κτίριο Μουρτζούκου, παρουσιάστηκε σήμερα στη διαρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων στη Μαγνησία, με τους υποψήφιους των ΕΛ (με το νέο σύστημα) να διαγωνίζονται στη Βιολογία και των (ομάδα Β') στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Η κρίση πανικού σημειώθηκε στις 9.45 το πρωί και η μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να επανεξεταστεί στο μάθημα στο διάστημα 6-16 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα παρατηρήθηκε πρωτοφανής αριθμός αιτημάτων για διευκρινήσεις από εξεταζόμενους για το μάθημα ΑΕΠΠ, ενώ απο το Υπουργείο δόθηκαν τρεις διευκρινήσεις και 15 λεπτών.

Να σημειωθεί ότι στις εξετασέις με το νέο συστημα απο τπους 506 εξεταζόμενους παρόντες ήταν οι 495 και για το παλιό σύστημα από τους συνολικά 74 παρόντες ήταν 70 εξεταζόμενοι.

Όσον αφορά τους υποψήφιους τεχνολογικής κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΕΛ και – ομάδα Β', που δίνουν με το παλιό σύστημα), εξετάζονται στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Στα ίδια μαθήματα θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογίας.

Εν τω μεταξύ, αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τα γραπτά των μαθητών του ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου, που δεν έλαβαν τη διευκρίνιση από το υπουργείο Παιδείας, σχετικά με ένα θέμα στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Ήδη το θέμα ερευνά η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της πεπαλαιωμένης δορυφορικής κεραίας του σχολείου, την οποία ήδη κλήθηκαν και εξέτασαν τεχνικοί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση