Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Νέο κρούσμα κρίσης πανικού σε μαθήτρια στον Βόλο
Νέο κρούσμα  κρίσης πανικού  σε μαθήτρια   στον Βόλο

Νέο κρούσμα κρίσης πανικού σε μαθήτρια στον Βόλο

Νέο κρούσμα κρίσης πανικού σε μαθήτρια στο 6ο Εξεταστικό Κέντρο, στο κτίριο Μουρτζούκου, παρουσιάστηκε σήμερα στη διαρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων στη Μαγνησία, με τους υποψήφιους των ΓΕΛ (με το νέο σύστημα) να διαγωνίζονται στη Βιολογία και των ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Η κρίση πανικού σημειώθηκε στις 9.45 το πρωί και η μαθήτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να επανεξεταστεί στο μάθημα στο διάστημα 6-16 Ιουνίου.

Εν τω μεταξύ, σήμερα παρατηρήθηκε πρωτοφανής αριθμός αιτημάτων για διευκρινήσεις από εξεταζόμενους για το μάθημα ΑΕΠΠ, ενώ απο το Υπουργείο δόθηκαν τρεις διευκρινήσεις και παράταση 15 λεπτών.

Να σημειωθεί ότι στις εξετασέις με το νέο συστημα απο τπους 506 εξεταζόμενους παρόντες ήταν οι 495 και για το παλιό σύστημα από τους συνολικά 74 παρόντες ήταν 70 εξεταζόμενοι.

Όσον αφορά τους υποψήφιους τεχνολογικής κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), εξετάζονται στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

Η δεύτερη εβδομάδα των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο, με την εξέταση στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, στον Προγραμματισμό Υπολογιστών και στην Οικοδομική, για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα.

Στα ίδια μαθήματα θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ της ομάδας Α’ του παλιού συστήματος, με επιπλέον μαθήματα εξέτασης τα Βοηθητικά Μηχανήματα ΙΙ και τα Στοιχεία Παθολογίας.

Εν τω μεταξύ, αναμένεται η απάντηση του υπουργείου Παιδείας, σχετικά με τα γραπτά των μαθητών του ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου, που δεν έλαβαν τη διευκρίνιση από το υπουργείο Παιδείας, σχετικά με ένα θέμα στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Ήδη το θέμα ερευνά η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της πεπαλαιωμένης δορυφορικής κεραίας του σχολείου, την οποία ήδη κλήθηκαν και εξέτασαν τεχνικοί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τζόνσον από τη Ντάουνινγκ Στριτ: «Ας αρχίσει η επούλωση των πληγών» - https://t.co/t3tkFqra2e -

  • Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου - https://t.co/eAoZRLW1ud -

  • Στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικού Οίνου “Greek Wine Festival, A Glass of Greece” Βόλος και Πήλιο - https://t.co/5dhIG8gohc -

"Αλιεύοντας" την είδηση