Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Νότιο Πήλιο
Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Νότιο Πήλιο

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων στο Νότιο Πήλιο

Η νστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α'/θμιας και Β'/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου οτίου
Πηλίου εκτός από το Γυμνάσιο και τα Λύκεια Αργαλαστής ( και ΕΠΑΛ) και το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Τρικερίου ισχύει και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, λόγω ιδιαιτέρα χαμηλών θερμοκρασιών και έντονων καιρικών
φαινομένων.

Για τις σχολικές μονάδες, οι οποίες δεν λειτουργήσουν, τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και τις οδηγίες της αρμόδιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ομού.

 

Πολλές οι πληγές

Μετά από ένα διήμερο έντονων καιρικών φαινομένων ο “Διομήδης”φεύγει αφήνοντας πίσω πολλά προβλήματα.
Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κακοκαιρία τα συνεργεία Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους βρέθηκαν επιτόπου και έδωσαν άμεσες λύσεις στα προβλήματα που δημιούργησαν οι έντονες βροχοπτώσεις.
Οι υπάλληλοι και οι χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Νότιου Πηλίου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Επίσης άμεση ήταν η ανταπόκριση για παροχή βοήθειας από την Περιφέρεια ς και της αεριφερειάρχη Δωροθέας .
Τέλος πολλές ευχαριστίες στην στο Π.Κ Αργαλαστής και σε όλους τους , όπως επίσης και σε όλους τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που ήταν παρόντες καθ'όλη τη διάρκεια του φαινομένου και βοήθησαν στον απεγκλωβισμό ανθρώπων και στην απομάκρυνση υδάτων.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση