Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου
Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και  Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου

Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου

Αναστέλλεται για δύο εβδομάδες η  λειτουργία της  Γ' Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του Σκιάθου λόγω κορωναϊού.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ' αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωναϊού COVID-19 και ύστερα από την του διευθυντή του Σκιάθου αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της τάξεως Γ' Λυκείου (τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου για χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών ήτοι από 05/02/ έως και 18/02/.

Αναστολή λειτουργίας τμήματος Γ3 του 7ου Γ/σίου

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ'αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και ύστερα από την του διευθυντή του 7ου Γ/σίου αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γ3 του 7ου Γ/σίου Βόλου για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ημερών ήτοι από 08/02/2021 έως και 19/02/2021.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση