Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου
Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και  Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου

Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου

Αναστέλλεται για δύο εβδομάδες η  λειτουργία της  ’ Τάξεως ( Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του Σκιάθου λόγω κορωναϊού.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθμ. Δ1/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωνϊού COVID-19 και ύστερα από την του διευθυντή του Σκιάθου αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της τάξεως ’ Λυκείου ( Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του για χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών ήτοι από 05/02/2021 έως και 18/02/2021.

Αναστολή λειτουργίας τμήματος Γ3 του 7ου Γ/σίου

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και ύστερα από την του διευθυντή του 7ου Γ/σίου αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γ3 του 7ου Γ/σίου Βόλου για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ημερών ήτοι από 08/02/2021 έως και 19/02/2021.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση