Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου
Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και  Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου

Αναστολή λειτουργίας Γ’ Τάξεως (Τμήματα Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου

Αναστέλλεται για δύο εβδομάδες η  λειτουργία της  Γ’ Τάξεως ( Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του Σκιάθου λόγω κορωναϊού.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά Διαχείρισης κρουσμάτων κορωναϊού COVID-19 και ύστερα από την ενημέρωση του διευθυντή του Σκιάθου αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της , ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την λειτουργίας της τάξεως Γ’ Λυκείου ( Γενικής Παιδείας και Ομάδων Προσανατολισμού) του ΓΕΛ Σκιάθου για χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών ήτοι από 05/02/ έως και 18/02/.

λειτουργίας τμήματος Γ3 του 7ου Γ/σίου

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην υπ’αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.55339/08-09-2020 ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης καθώς και τα σχετικά Διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και ύστερα από την ενημέρωση του διευθυντή του 7ου Γ/σίου αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημοσίας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της , ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γ3 του 7ου Γ/σίου Βόλου για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ημερών ήτοι από 08/02/ έως και 19/02/.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία  Ολυμπιακού Βόλου με την διατροφολόγο-διαιτολόγο Σοφία Σαμαρά - https://t.co/joZ2BLxgoZ… -

  • Καταπολέμηση του δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Μαγνησίας  #δάκοςελιάς - https://t.co/9yhTOBSubC -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου - https://t.co/bAMYdW2vJs… -

"Αλιεύοντας" την είδηση