Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του 79ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού « Ο ΘΑΛΗΣ 2018»
Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του 79ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού « Ο ΘΑΛΗΣ 2018»

Ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του 79ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού « Ο ΘΑΛΗΣ 2018»

Και του 8ου Τοπικού Διαγωνισμού για την Α΄ Γυμνασίου στα Μαθηματικά 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με αφορμή τη διεξαγωγή της Α΄Φάσης του 79ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για μαθητές Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου και του 8ου Τοπικού Διαγωνισμού για μαθητές Α΄ Γυμνασίου, στα Μαθηματικά, «Ο ΘΑΛΗΣ 2018» θα ήθελε να ενημερώσει τους αγαπητούς μαθητές /μαθήτριες, τους γονείς και κηδεμόνες τους, όπως επίσης και τους καθηγητές και διευθυντές των Γυμνασίων-Λυκείων του Ν. Μαγνησίας για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με το έγγραφο Φ15/170811/Δ2/ 12-10-2018 του ΥΠ.Π.Ε.Θ, ο διαγωνισμός εγκρίθηκε και θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ. Ο 79ος διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων, καθώς και όλων των τάξεων των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας και τοπικά για το Ν. Μαγνησίας o 8ος διαγωνισμός απευθύνεται και στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.

Εκτός από τις καταστάσεις των συμμετεχόντων μαθητών ανά τάξη που θα αποσταλούν από κάθε σχολική μονάδα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, παρακαλούμε όλους τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο site του Παραρτήματος eme-mag.gr μέχρι και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 με σκοπό την αρτιότερη διεξαγωγή του.

Θα παρακαλούσαμε ιδιαιτέρως τους διευθυντές των σχολικών μονάδων όπως επίσης και τους συναδέλφους καθηγητές να ενημερώσουν τους μαθητές για την ηλεκτρονική εγγραφή τους.

Επίσης θα παρακαλούσαμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να βοηθήσουν στην επιτήρηση, να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους στο site του παραρτήματος, βοηθώντας στην ομαλότερη διεξαγωγή του διαγωνισμού.
Θα ακολουθήσει εντός των προσεχών εβδομάδων και επόμενη ανακοίνωση με αναλυτικές πληροφορίες για τα εξεταστικά κέντρα του διαγωνισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυρ. Μητσοτάκης από Εύβοια: Ταχύτατα οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες - https://t.co/Vih1UHxNtH -

  • Παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στα Φάρσαλα - https://t.co/KuubSgfJRQ -

  • Ακυρώνεται η φετινή ΔΕΘ- Κατεβάζει "ρολά" η εστίαση από τις 12 τα μεσάνυχτα στον Βόλο - https://t.co/774XuGBRpd -

"Αλιεύοντας" την είδηση