Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Άγονη η έρευνα αγοράς για παροχή υπηρεσιών φύλαξης σε σχολεία του Δήμου Βόλου
Άγονη η  έρευνα αγοράς για παροχή υπηρεσιών φύλαξης σε σχολεία του Δήμου Βόλου

Άγονη η έρευνα αγοράς για παροχή υπηρεσιών φύλαξης σε σχολεία του Δήμου Βόλου

Άγονη νδείχθηκε η αγοράς για ς σε σχολεία του Δήμου Βόλου.

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου στη συνεδρίασή της στις 30 Αυγούστου, ενέκρινε το από 08-08-2017 πρακτικό έρευνας αγοράς για επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών για την μέχρι 20 σχολικών κτιρίων Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου, για τη χρονιά 2017 -, σύμφωνα με το οποίο στα χέρια της επιτροπής δεν περιήλθε μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης (Τετάρτη 02/08/2017 και 13:00 μ.μ.), καμία προσφορά.

Η Επιτροπή, αποφάσισε την επανάληψη της έρευνας αγοράς. Οι σφραγισμένες προσφορές θα γίνονται δεκτές από τις 5 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής, Ζάχου – Επτά Πλατανίων (κτίριο Μουρτζούκου) και θα περιλαμβάνουν οικονομικές προσφορές με ποσοστό έκπτωσης επί της ενδεικτικής τιμής των 30 ευρώ ανά μήνα και ανά σχολικό κτίριο.

Υπενθυμίζεται ότι η φύλαξη πρέπει να περιλαμβάνει τα έξης:
Α)εγκατάσταση και χρήση συστημάτων συναγερμού, την σύνδεση και παρακολούθησή τους, από κεντρικό σταθμό με έδρα τον Βόλο ( ο κεντρικός σταθμός μπορεί να είναι ιδιόκτητος ή συνεργαζόμενος).
Το σύστημα συναγερμού πρέπει κατ΄ ελάχιστο να περιέχει:
1. Κεντρική μονάδα
2. Πληκτρολόγιο
3. Μπαταρίες
4. 2 εξωτερικές σειρήνες
5. 7 ανιχνευτές εσωτερικού χώρου
6. 4 μαγνητικές επαφές
7. οτιδήποτε πρέπει να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού.
Β)Παροχή υπηρεσιών άμεσης επέμβασης με την αποστολή στο φυλασσόμενο χώρο περιπολικού επανδρωμένου με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Απαραίτητη προϋπόθεση η ανάδοχος εταιρεία να παρέχει περιπολικά αυτοκίνητα (είτε ιδιόκτητα είτε συνεργαζόμενα).
) Η δυνατότητα άμεσης επέμβασης να υφίσταται καθημερινά, όλη τη διάρκεια του έτους (365 ημέρες) χωρίς καμιά εξαίρεση, από την δύση του ηλίου μέχρι την ανατολή της επόμενης ημέρας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση