Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας
Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμις Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά τους αγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στους αγώνες συμμετέχουν ές της Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου. Θα διεξαχθούν αγώνες χειροσφαίρισης, ς, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, αντιπτέρισης και κλασσικού αθλητισμού.

Το κάθε συμμετέχει με όσες ομάδες μπορεί να δημιουργήσει, ενώ ο κάθε ής μπορεί να συμμετέχει, εφόσον το επιθυμεί, σε δύο ομαδικά κι ένα ατομικό αγώνισμα.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 3 Μαρτίου με το άθλημα της χειροσφαίρισης για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής Αγριάς, στο και θα συνεχιστούν με τα σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος την Τρίτη 10 έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Ακολουθούν κατά σειρά οι αγώνες ς, αντιπτέρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και τελειώνουν με τους αγώνες κλασσικού αθλητισμού, που θα γίνουν την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο ΕΑΚ Βόλου.

Πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο θεσμό, ο οποίος έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τους διευθυντές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, αλλά και από τους των σχολείων. Πέρυσι συμμετείχαν στους συγκεκριμέ αγώνες 2088 με 235 ομάδες

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση