Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας
Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Η Διεύθυνση ς Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά τους αγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στους αγώνες συμμετέχουν ές της Δ', Ε' και ΣΤ' τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου. Θα διεξαχθούν αγώνες χειροσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, αντιπτέρισης και κλασσικού αθλητισμού.

Το κάθε σχολείο συμμετέχει με όσες ομάδες μπορεί να δημιουργήσει, ενώ ο κάθε ής μπορεί να συμμετέχει, εφόσον το επιθυμεί, σε δύο ομαδικά κι ένα ατομικό αγώνισμα.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 3 Μαρτίου με το άθλημα της χειροσφαίρισης για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής ς, στο ς και θα συνεχιστούν με τα σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος την Τρίτη 10 έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο του Βόλου.

Ακολουθούν κατά σειρά οι αγώνες καλαθοσφαίρισης, αντιπτέρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και τελειώνουν με τους αγώνες κλασσικού αθλητισμού, που θα γίνουν την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο Βόλου.

Πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο θεσμό, ο οποίος έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τους διευθυντές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς ς Αγωγής, αλλά και από τους μαθητές των σχολείων. Πέρυσι συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες 2088 μαθητές με 235 ομάδες

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση