Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας
Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας σε με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά τους «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στους συμμετέχουν μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου. Θα διεξαχθούν χειροσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, αντιπτέρισης και κλασσικού αθλητισμού.

Το κάθε σχολείο συμμετέχει με όσες ομάδες μπορεί να δημιουργήσει, ενώ ο κάθε μπορεί να συμμετέχει, εφόσον το επιθυμεί, σε δύο ομαδικά κι ένα ατομικό αγώνισμα.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 3 Μαρτίου με το άθλημα της χειροσφαίρισης για τα των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής Αγριάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς και θα συνεχιστούν με τα σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος την Τρίτη 10 έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Ακολουθούν κατά σειρά οι αγώνες καλαθοσφαίρισης, αντιπτέρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και τελειώνουν με τους αγώνες κλασσικού αθλητισμού, που θα γίνουν την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο ΕΑΚ Βόλου.

Πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο θεσμό, ο οποίος έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τους διευθυντές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, αλλά και από τους μαθητές των σχολείων. Πέρυσι συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες 2088 μαθητές με 235 ομάδες

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις #ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019… - https://t.co/Ifu7cV4bay -

  • Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε. Προμυρίου #ΔΕ Προμυρίου #εργασίεςασφαλτόστρωσης - https://t.co/l7zN9DOHTy -

  • Κόστος ενέργειας: Ο εφιάλτης της ελληνικής βιομηχανίας #Κόστοςενέργειας - https://t.co/cyFHiCIPOY -

"Αλιεύοντας" την είδηση