Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας
Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Aγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα Δημοτικά σχολεία της Μαγνησίας

Η Ν. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά τους αγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στους αγώνες συμμετέχουν μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου. Θα διεξαχθούν αγώνες χειροσφαίρισης, καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης, αντιπτέρισης και κλασσικού αθλητισμού.

Το κάθε συμμετέχει με όσες ομάδες μπορεί να δημιουργήσει, ενώ ο κάθε μαθητής μπορεί να συμμετέχει, εφόσον το επιθυμεί, σε δύο ομαδικά κι ένα ατομικό αγώνισμα.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 3 Μαρτίου με το άθλημα της χειροσφαίρισης για τα των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής Αγριάς, στο και θα συνεχιστούν με τα σχολεία του πολεοδομικού συγκροτήματος την Τρίτη 10 έως την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Ακολουθούν κατά σειρά οι αγώνες καλαθοσφαίρισης, αντιπτέρισης, ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και τελειώνουν με τους αγώνες κλασσικού αθλητισμού, που θα γίνουν την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο ΕΑΚ Βόλου.

Πρόκειται για έναν πολύ πετυχημένο θεσμό, ο οποίος έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τους διευθυντές των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής, αλλά και από τους μαθητές των σχολείων. Πέρυσι συμμετείχαν στους συγκεκριμένους αγώνες 2088 μαθητές με 235 ομάδες

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκληρές κυρώσεις, ψυχροπολεμικό κλίμα - https://t.co/s10lzdJjOD -

  • ΕΚΒ: Κάτω τα χέρια από το 8ωρο - https://t.co/dom6pSuUFl -

  • Συνελήφθησαν στην Σκιάθο για διάνοιξη αρδευτικής γεώτρησης - https://t.co/0a57S5XONI -

"Αλιεύοντας" την είδηση