Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ο Αγιασμός του νέου σχολικού έτους
Ο Αγιασμός του νέου σχολικού έτους

Ο Αγιασμός του νέου σχολικού έτους

Τον Αγιασμό του νέου σχολικού έτους -2023 θα τελέσει την Δευτέρα 12/9 ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

Ο Αγιασμός θα τελεστεί  κατά το  ακόλουθο :

8.30 π.μ. Ελληνογαλλικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ»

9.00  π.μ. 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (επίσημος Αγιασμός Α'/θμιας Εκπαίδευσης)

9.30 π.μ. 11ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

10 π.μ. 3ο υμνάσιο Βόλου (επίσημος Αγιασμός Β'/θμιας Εκπαίδευσης)

10.30 π.μ. Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο «Προμηθέας»

Αγιασμός στο 3ο υμνάσιο και Λύκειο Βόλου

Ο Αγιασμός, επί τη ενάρξει της σχολικής χρονιάς -2023, τον οποίο θα τελέσει ο μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού   Ιγνάτιος, έχει ανατεθεί από τη ΔΔΕ Μαγνησίας στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου και 3ου Γενικού Λυκείου Βόλου.

Στον Αγιασμό έχουν προσκληθεί, εκτός από τους γονείς των , η υφυπουργός Παιδείας, οι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, η περιφερειακή διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Βόλου, ο  διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οι διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας της Μαγνησίας και άλλοι επίσημοι.

Οι διευθυντές και οι Σύλλογοι Διδασκόντων των δύο σχολείων θα υποδεχθούν  τους επισήμους, τους μαθητές  και τους κηδεμόνες τους για τον Αγιασμό, τη Δευτέρα 12/9 και ώρα 10.00 π.μ. στον αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος επί της οδού  Κύπρου 9, στο Βόλο.

Παρακαλούνται οι γονείς των να λάβουν τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προφύλαξη των παιδιών τους από τον ήλιο (καπελάκι και μπουκαλάκι με νερό). Θερμή παράκληση σε όσους απευθύνουν χαιρετισμό στους μαθητές  και τους γονείς τους να είναι σύντομοι (έως 10 σειρές τετραδίου), για να περιορίσουν  στο ελάχιστο τις αρνητικές επιπτώσεις από την έκθεση των μαθητών στον ήλιο.

Αγιασμός στο 10 ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας ()

Ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας () καλωσορίζει τους μαθητές και εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Ενημερώνουν  τους μαθητές του και τους κηδεμόνες τους, ότι ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 9:00 π.μ. Η τελετή θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου με συμμετοχή εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική στα μέσα μεταφοράς και προαιρετική στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Οι μαθητές της Α΄ τάξης προσέρχονται με σχολικές τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το σχολείο, με τα λεωφορεία της γραμμής του Νο 2 του Αστικού ΚΤΕΛ.

Για την προσέλευσή τους στο σχολείο το Αστικό ΚΤΕΛ ανακοίνωσε τα δρομολόγια που θα εξυπηρετήσουν τους μαθητές (με προέκταση)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ: 8:13 8:22 8:35 (Μόνο για τη Δευτέρα 12-9-22)

Παρακαλούνται οι γονείς που θα μεταφέρουν τα τους στο σχολείο, να μην σταθμεύουν στην είσοδο του σχολείου, γιατί δυσχεραίνουν τη διέλευση των λεωφορείων.

Η προσέλευση καθώς και η αποχώρηση των μαθητών με τα μισθωμένα λεωφορεία θα γίνει όπως και την προηγούμενη σχολική χρονιά και θα ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου (αγιασμού).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στα τηλέφωνα του σχολείου: 2421085929, 242185931, στην Ιστοσελίδα του σχολείου: 1epalnionias.mag.sch.gr και στο facebook: http://www.facebook.com/1oEPALNeasIoniasMagnisias.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση