Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αγιασμός στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας
Αγιασμός στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας

Αγιασμός στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίας

 

Το 1ο Ημερήσιο ΕΠΑ.Λ. Ν. Ιωνίς (Φυτόκο) ενημερώνει τους μθητές του και τους κηδεμόνες τους ότι ο Αγιασμός για τη νέα χρονιά -22 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ. Η τελετή θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας καθηγητών και ών του σχολείου και χωρίς την παρουσία γονέων.

Η είσοδος των ών θα γίνεται με την επίδειξη του αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) .

Η χρήση της ς είναι υποχρεωτική για τους μαθητές, στα μέσα μεταφοράς, στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας στις 8:15.

Οι μαθητές της Α΄ τάξης με τις τσάντες τους για να παραλάβουν τα .

Όλοι οι μαθητές θα αναχωρήσουν από το σχολείο μετά το τέλος της τελετής του Αγιασμού (10:30 περίπου) με της γραμμής Νο 2.

Από το αστικό ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της γραμμής Νο 2 που θα εξυπηρετούν τους μαθητές κατά την προσέλευσή τους (προέκταση):

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ 7:37, 7:48 , 7:53 , 7:58.

Παρακαλούνται οι γονείς που θα μεταφέρουν τα παιδιά τους να μην σταθμεύουν στην είσοδο του σχολείου γιατί δυσχεραίνουν τη διέλευση των αστικών λεωφορείων.

Ο σύλλογος των καθηγητών και η διεύθυνση του σχολείου εύχονται σε παλιούς και νέους μαθητές ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην Ιστοσελίδα του σχολείου: 1epalnionias.mag.sch.gr, στο facebook: http://www.facebook.com/1oEPALNeasIoniasMagnisias και στα τηλέφωνα του σχολείου: 2421085929, 24218593.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση