Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου βρέθηκε τη Δευτέρα 12-9-2016 το πρωί, ο δήμαρχος , ημέρα του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Νασίκας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ιωάννη Σκρίμπα και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιο Παπατόλια, παρακολούθησαν την τελετή αγιασμού στο , Λύκειο & .

Στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, υγεία και δύναμη στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο τους.

Τόνισε ότι «η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου κύκλου δημιουργικής πορείας για τους μαθητές προς την κατάκτηση της γνώσης. Η παιδεία, η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο, αποτελεί θεμέλιο και την ελπίδα για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας προόδου, βασισμένη σε γνήσια πρότυπα, όπως άμιλλα, η αξιοκρατία και το αίσθημα ευθύνης.

Σ΄ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους. Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας».

Επεσήμανε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής θα εξακολουθήσει να είναι η συνεχής προσπάθεια για τη δημιουργία καλύτερου περιβάλλοντος και ιδανικών συνθηκών, μέσα στις οποίες θα φοιτούν όλοι οι μαθητές. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα είναι διαρκώς παρόντες δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων και οι σχολικές , ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολείων. Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, οι σχολικές εγκαταστάσεις θα αποτελούν πρώτιστο μέλημα της δημοτικής αρχής.

Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε στα σχολεία του Δήμου, από τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημ. Παλληκάρη στο & Λύκειο Καναλίων, τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Τρ. Γκογκινούδη στο Δημ. Σχολείο Ριζομύλου, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ι. Κορώνα στο Δημ. Σχολείο Φερών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία: “Εξοστρακισμός” και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου… - https://t.co/BoyX9XY3Eo -

"Αλιεύοντας" την είδηση