Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Αγιασμός στα σχολεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Κοντά στους μαθητές και τις του Δήμου Ρήγα Φεραίου βρέθηκε τη Δευτέρα 12-9-2016 το πρωί, ο Δημήτρης Νασίκας, ημέρα του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Νασίκας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ιωάννη Σκρίμπα και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιο Παπατόλια, παρακολούθησαν την αγιασμού στο Γυμνάσιο, Λύκειο & .

Στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, υγεία και δύναμη στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο τους.

Τόνισε ότι «η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου κύκλου δημιουργικής πορείας για τους μαθητές προς την κατάκτηση της γνώσης. Η παιδεία, η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο, αποτελεί θεμέλιο και την ελπίδα για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας προόδου, βασισμένη σε γνήσια πρότυπα, όπως άμιλλα, η αξιοκρατία και το αίσθημα ευθύνης.

Σ΄ αυτήν την πορεία, εύχομαι σε κάθε μαθητή και , σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους. Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, το σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνει χώρος προόδου, δημιουργίας και ελπίδας».

Επεσήμανε ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής θα εξακολουθήσει να είναι η συνεχής προσπάθεια για τη δημιουργία καλύτερου περιβάλλοντος και ιδανικών συνθηκών, μέσα στις οποίες θα φοιτούν όλοι οι μαθητές. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα είναι διαρκώς παρόντες δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων & κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολείων. Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, οι σχολικές εγκαταστάσεις θα αποτελούν πρώτιστο μέλημα της δημοτικής αρχής.

Η Δημοτική Αρχή εκπροσωπήθηκε στα σχολεία του Δήμου, από τους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και συγκεκριμένα από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημ. Παλληκάρη στο Γυμνάσιο & , τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Τρ. Γκογκινούδη στο Δημ. Σχολείο Ριζομύλου, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Ι. Κορώνα στο Δημ. Σχολείο Φερών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεκρός 58χρονος σε αλιευτικό σκάφος στις Αλυκές - https://t.co/wMvC3hSROI -

  • Δρομολόγια όλων των λεωφορειακών γραμμών Βόλου - https://t.co/M5CQ1Tp1Xj -

  • Φωτιά σε ξερά χόρτα στη Ν. Ιωνία - https://t.co/JUoqHgEDYB -

"Αλιεύοντας" την είδηση