Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » 3ος Μαθηματικός Διαγωνισμός
3ος Μαθηματικός Διαγωνισμός

3ος Μαθηματικός Διαγωνισμός

Πραγματοποιήθηκε την ο 3ος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Μαθαίνω να Αγωνίζομαι και να Προσφέρω», ένα λαμπρό πανηγύρι αγάπης και γνώσης.

Εξήντα πέντε χαμογελαστά πρόσωπα, στο πανέμορφο σχολείο διαγωνίστηκαν στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΟΕΛΩΝΤΑΣ. έμισε η αυλή και ο δρόμος του χωριού όμορφα πρόσωπα. Επικράτησε η απόλυτη ησυχία, ο απόλυτος σεβασμός στο χώρο, στο αντικείμενο του διαγωνισμού, στους επιτηρητές, στο σκοπό της διοργάνωσης, στους διοργανωτές, στη μνήμη του Παντελή Στιβαχτή, όπου και ήταν αφιερωμένος. Εξήντα πέντε φωτεινοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ δίδαξαν αγάπη με την αγάπη τους, προσφέροντας και αυτά τα   και ζεστασιά σε συνανθρώπους, που το έχουν ανάγκη.

Ο στηρίχτηκε από το Δήμο ς Μουρεσίου, τους ιδιωτεύοντες ξένων γλωσσών της περιοχής, τους του Γυμνασίου-Λυκείου Τσαγκαράδας, το διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ανηλίου Κυπαρισσάκο Δημήτριο, τους νεαρούς επιστήμονες της περιοχής, τους γονείς και γενικότερα την τοπική .

Η οργανωτική επιτροπή του μαθηματικού Διαγωνισμού ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και αν όλα πάνε καλά ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΡΑΝΙΑ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση