Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες
To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες

To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοσίων Σχολείων . Μαγνησίας μαζί με τις καθηγήτριές τους διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη φορά την καθιερωμένη τους χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στο 5ο Σχολείο . Ιωνίας (Μαιάνδρου 119) από τις 11.00 πμ. μέχρι τις 14.00.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών καθώς και να γευτούν σπιτικά εδέσματα, γλυκά, το παραδοσιακό γερμανικό ζεστό κρασί, βάφλες και πολλά άλλα. ια τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και χειροτεχνίας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφερθούν φέτος στη ηροκομείου Βόλου ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου και για το Στέκι των Μεταναστών.

Τη γιορτή στηρίζουν το Επ. Προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλία, ο πολιτιστικός σύλλογος Γερμανόγλωσσων Ν. Μαγνησίας «Ιάσων», το Glossomobil του Goethe Institut Θεσσαλονίκης, το ÖSD Institut Griechenland και το φροντιστήριο Γερμανικών Γιοχάννα Έντλερ-Κωνσταντέλλου.

Τα σχολεία που συμμετέχουν και συνεισφέρουν φέτος στη γιορτή είναι:το 1ο, 2ο , 9ο, 10ο, 11ο, 12ο, 14ο, 15ο, 16ο, 18ο, 19ο, 21ο, 23ο, 24ο, 25ο, 27ο, 28ο, 29ο, 30ο, 31ο Σχολείο Βόλου, το 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 9ο, 11ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, το Δημοτικό σχολείο Ιωλκού, το 2ο Δημοτικό Σχολείο ς, το 1ο, 3ο, 4ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο Γυμνάσιο Βόλου, το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, τα Γυμνάσια ς, Ιωλκού, Αργαλαστής, Βελεστίνου και Στεφανοβικείου, το 1ο και 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου καθώς και το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση