Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες
To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες

To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες

Οι μαθητές και οι των Δημοσίων Σχολείων Ν. ς μαζί με τις καθηγήτριές τους διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη φορά την καθιερωμένη τους χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας (Μαιάνδρου 119) από τις 11.00 πμ. μέχρι τις 14.00.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών καθώς και να γευτούν σπιτικά εδέσματα, γλυκά, το παραδοσιακό γερμανικό ζεστό κρασί, βάφλες και πολλά άλλα. Για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και χειροτεχνίας.

Τα έσοδα της ς θα προσφερθούν φέτος στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Γηροκομείου Βόλου ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου και για το Στέκι των Μεταναστών.

Τη γιορτή στηρίζουν το Επ. Προξενείο της ς στη Θεσσαλία, ο πολιτιστικός σύλλογος Γερμανόγλωσσων Ν. ς «Ιάσων», το Glossomobil του Goethe Institut Θεσσαλονίκης, το ÖSD Institut Griechenland και το φροντιστήριο Γερμανικών Γιοχάννα Έντλερ-νσταντέλλου.

Τα που συμμετέχουν και συνεισφέρουν φέτος στη γιορτή είναι:το 1ο, 2ο , 9ο, 10ο, 11ο, 12ο, 14ο, 15ο, 16ο, 18ο, 19ο, 21ο, 23ο, 24ο, 25ο, 27ο, 28ο, 29ο, 30ο, 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, το 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 9ο, 11ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, το Δημοτικό σχολείο , το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, το 1ο, 3ο, 4ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, , το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, τα Γυμνάσια Αγριάς, Ιωλκού, Αργαλαστής, Βελεστίνου και Στεφανοβικείου, το 1ο και 4ο Βόλου καθώς και το Μουσικό Σχολείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση