Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες
To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες

To 3ο Χριστουγεννιάτικο παζάρι με γεύσεις και έθιμα από Γερμανόφωνες χώρες

Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας μαζί με τις καθηγήτριές τους διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη φορά την καθιερωμένη τους χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας (Μαιάνδρου 119) από τις 11.00 πμ. μέχρι τις 14.00.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών καθώς και να γευτούν σπιτικά εδέσματα, γλυκά, το παραδοσιακό γερμανικό ζεστό κρασί, βάφλες και πολλά άλλα. Για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και χειροτεχνίας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφερθούν φέτος στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Γηροκομείου ενώ παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και για την ενίσχυση του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Βόλου και για το Στέκι των Μεταναστών.

Τη γιορτή στηρίζουν το Επ. Προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλία, ο πολιτιστικός σύλλογος Γερμανόγλωσσων Ν. Μαγνησίας «Ιάσων», το Glossomobil του Goethe Institut Θεσσαλονίκης, το ÖSD Institut Griechenland και το φροντιστήριο Γερμανικών Γιοχάννα Έντλερ-Κωνσταντέλλου.

Τα σχολεία που συμμετέχουν και συνεισφέρουν φέτος στη γιορτή είναι:το 1ο, 2ο , 9ο, 10ο, 11ο, 12ο, 14ο, 15ο, 16ο, 18ο, 19ο, 21ο, 23ο, 24ο, 25ο, 27ο, 28ο, 29ο, 30ο, 31ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, το 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 9ο, 11ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, το Δημοτικό σχολείο Ιωλκού, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, το 1ο, 3ο, 4ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο Γυμνάσιο Βόλου, το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, τα Γυμνάσια Αγριάς, Ιωλκού, Αργαλαστής, Βελεστίνου και Στεφανοβικείου, το 1ο και 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου καθώς και το Μουσικό Σχολείο Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση