Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / 2ο ΕΠΑΛ Βόλου: Προσφορά αγάπης στα παιδιά του Ορφανοτροφείου
2ο ΕΠΑΛ Βόλου: Προσφορά αγάπης στα παιδιά του Ορφανοτροφείου

2ο ΕΠΑΛ Βόλου: Προσφορά αγάπης στα παιδιά του Ορφανοτροφείου

Η μαθητική κοινότητα του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό), στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης και βοήθειας προς ανήμπορους συνανθρώπους μας, αποφάσισε φέτος για τις γιορτές να στηρίξει τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Με πρωτοβουλία του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου και σε συνεννόηση με το Ίδρυμα, οι μαθητές συγκέντρωσαν χαρτικά, προϊόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής υγιεινής, σαμπουάν, αφρόλουτρα και παιχνίδια για τέσσερα από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα και είναι ηλικίας 7 – 11 ετών.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παρέδωσαν στο Ίδρυμα ο διευθυντής του σχολείου, Αθανάσιος Γκίκας, και εκ μέρους των μαθητών και μαθητριών του 2ου ΕΠΑΛ Βόλου ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου, Σταύρος Τριανταφύλλου και Ευστάθιος Μητρόπουλος αντίστοιχα, ευχόμενοι στα παιδιά χαρούμενα Χριστούγεννα και καλή χρονιά, με υγεία και πρόοδο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εργασίες εκτέλεσης του έργου αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών του οδικού δικτύου της ΔΕ Αφετών… - https://t.co/YASXirtW87 -

  • Θ. Ζαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά» - https://t.co/K2gXchmdlh -

  • Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι του Σωματείου Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Μαγνησίας - https://t.co/okGreRFEmI -

"Αλιεύοντας" την είδηση