Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Στο 12ο Δ.Σ. Βόλου Μπέος-Θεοδώρου
Στο 12ο Δ.Σ. Βόλου Μπέος-Θεοδώρου

Στο 12ο Δ.Σ. Βόλου Μπέος-Θεοδώρου

Μια “έκπληξη” περίμενε σήμερα Δευτέρα 13 Ιουνίου τους του Α1 τμήματος του 12ου Δημοτικού Σχολείου καθώς ο αιρετός, τελών σε αργία δήμαρχος μαζί με τον εκτελούντα δημάρχου Θάνο , βρέθηκε το πρωί στην τάξη τους.

Ειδικότερα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι του συγκεκριμένου τμήματος έστειλαν “γράμμα” στον Δήμο και στον δήμαρχο ζητώντας του να διορθώσει μερικές από τις κακοτεχνίες που βρήκαν στην γειτονιά τους.

Τα παιδιά απαρίθμησαν τα προβλήματα και μάλιστα έκλεισαν το γράμμα τους λέγοντας ότι περιμένουν με αγωνία τον δήμαρχο να τους δώσει μια απάντηση.

Σήμερα ο ίδιος βρέθηκε εκεί και οι μικροί μαθητές δεν περίμεναν χωρίς προειδοποίηση τον δήμαρχο να τους επισκεφθεί στην τάξη τους κάτι που το επισήμανε και η δασκάλα τους και όλοι τον ευχαρίστησαν.

Ο Αχ. Μπέος ενημερώθηκε από τα παιδιά και από κοντά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην γειτονιά τους και τους υποσχέθηκε ότι άμεσα θα προωθηθούν οι λύσεις τους.

mpeosmpeos2mpeos3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση