Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας
Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας

Από την που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών

Η και Διαστήματος, που βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών, για το σπουδαίο και πολυσχιδές πανελλήνιο της, συνεχίζει και σήμερα Σάββατο και ώρα 5 μ.μ. τις στη Σχολή Αστρονομίας, οι οποίες γίνονται στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου ς (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο).

Την ίδια ώρα θα γίνει και το δεύτερο δίωρο μάθημα στις τρεις τάξεις, όπου ήδη έχουν εγγραφεί 81 : 48 στην Α΄ τάξη, 23 στη Β΄ τάξη και 20 στη Γ΄ τάξη.

Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι που εκδήλωσαν την επιθυμία να εγγραφούν στην Α΄ τάξη, ενώ υπολείπονται κάπου 18 για τη Β΄ και Γ΄ τάξη, οι οποίοι ήδη φοίτησαν στις προηγούμενες τάξεις και αναμένονται να επανεγγραφούν. Όλοι αυτοί μπορούν να προσέλθουν σήμερα για να εγγραφούν και να συνεχίσουν τα μαθήματα μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου, επί δίωρο κάθε φορά. Προβλέπεται δε ότι το συνολικό πλήθος των θα ξεπεράσει τους .

Εξάλλου και η «Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως», παρουσιάζει εξαιρετική κίνηση αφού έχουν εγγραφεί μέχρι τώρα πάνω από 40 μαθητές προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδος, ενώ οι εγγραφές μόνο στη Σχολή αυτή θα συνεχισθούν μέχρι τέλους του Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι φέτος λειτουργούν οι δύο από τις τρεις τάξεις, διότι από πέρυσι άνοιξε τις πύλες της η Σχολή, οπότε είχαν εγγραφεί 62 μαθητές. Έτσι φέτος προβλέπεται να παρακολουθήσουν και τη Σχολή αυτή πάνω από μαθητές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση