Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας
Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας

Από την Εταιρεία Αστρονομίας που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, που βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών, για το σπουδαίο και πολυσχιδές πανελλήνιο έργο της, συνεχίζει και σήμερα Σάββατο και ώρα 5 μ.μ. τις εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας, οι οποίες γίνονται στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο).

Την ίδια ώρα θα γίνει και το δεύτερο δίωρο μάθημα στις τρεις τάξεις, όπου ήδη έχουν εγγραφεί 81 μαθητές: 48 στην Α΄ τάξη, 23 στη Β΄ τάξη και 20 στη Γ΄ τάξη.

Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι που εκδήλωσαν την επιθυμία να εγγραφούν στην Α΄ τάξη, ενώ υπολείπονται κάπου 18 μαθητές για τη Β΄ και Γ΄ τάξη, οι οποίοι ήδη φοίτησαν στις προηγούμενες τάξεις και αναμένονται να επανεγγραφούν. Όλοι αυτοί μπορούν να προσέλθουν σήμερα για να εγγραφούν και να συνεχίσουν τα μαθήματα μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου, επί δίωρο κάθε φορά. Προβλέπεται δε ότι το συνολικό πλήθος των μαθητών θα ξεπεράσει τους 100.

Εξάλλου και η « εξ αποστάσεως», παρουσιάζει εξαιρετική κίνηση αφού έχουν εγγραφεί μέχρι τώρα πάνω από 40 μαθητές προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδος, ενώ οι εγγραφές μόνο στη Σχολή αυτή θα συνεχισθούν μέχρι τέλους του Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι φέτος λειτουργούν οι δύο από τις τρεις τάξεις, διότι από πέρυσι άνοιξε τις πύλες της η Σχολή, οπότε είχαν εγγραφεί 62 μαθητές. Έτσι φέτος προβλέπεται να παρακολουθήσουν και τη Σχολή αυτή πάνω από 100 μαθητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση