Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας
Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Σχολή Αστρονομίας

Από την Εταιρεία Αστρονομίας που βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών

Η , που βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών, για το σπουδαίο και πολυσχιδές πανελλήνιο της, συνεχίζει και σήμερα Σάββατο και ώρα 5 μ.μ. τις στη Σχολή Αστρονομίας, οι οποίες γίνονται στο Οικονομικό Τμήμα του Θεσσαλίας (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού, πρώην ).

Την ίδια ώρα θα γίνει και το δεύτερο δίωρο μάθημα στις τρεις τάξεις, όπου ήδη έχουν εγγραφεί 81 : 48 στην ΄ τάξη, 23 στη Β΄ τάξη και 20 στη ΄ τάξη.

Υπάρχουν όμως και πολλοί άλλοι που εκδήλωσαν την επιθυμία να εγγραφούν στην ΄ τάξη, ενώ υπολείπονται κάπου 18 για τη Β΄ και ΄ τάξη, οι οποίοι ήδη φοίτησαν στις προηγούμενες τάξεις και αναμένονται να επανεγγραφούν. Όλοι αυτοί μπορούν να προσέλθουν σήμερα για να εγγραφούν και να συνεχίσουν τα μαθήματα μέχρι και το Σάββατο του Λαζάρου, επί δίωρο κάθε φορά. Προβλέπεται δε ότι το συνολικό πλήθος των θα ξεπεράσει τους 100.

Εξάλλου και η «Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως», παρουσιάζει εξαιρετική κίνηση αφού έχουν εγγραφεί μέχρι τώρα πάνω από 40 μαθητές προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδος, ενώ οι μόνο στη Σχολή αυτή θα συνεχισθούν μέχρι τέλους του Ιανουαρίου. Σημειώνεται ότι φέτος λειτουργούν οι δύο από τις τρεις τάξεις, διότι από πέρυσι άνοιξε τις πύλες της η Σχολή, οπότε είχαν εγγραφεί 62 μαθητές. Έτσι φέτος προβλέπεται να παρακολουθήσουν και τη Σχολή αυτή πάνω από 100 μαθητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

  • Αποκατάσταση και βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Δήμο Αλμυρού #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/VQaFZ4d65X -

  • Τελευταίο κολύμπι για 72χρονο στο Χόρτο #τελευταίοκολύμπι - https://t.co/R9sIBxfnF0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση