Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Συγχαρητήρια Ένωσης Γονέων Δήμου Βόλου στους επιτυχόντες
Συγχαρητήρια Ένωσης Γονέων  Δήμου Βόλου στους επιτυχόντες

Συγχαρητήρια Ένωσης Γονέων Δήμου Βόλου στους επιτυχόντες

Tα θερμά της συγχαρητήρια εκφράζει η Ένωση Γονέων του Δήμου Βόλου και εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές του Δήμου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας.

Σε σχετική ανκοινωση αναφέρεται: “Η συνέχεια των προσπαθειών τους, η προσήλωση και η συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία του ακαδημαϊκού βίου, θα τους οδηγήσει στην πρόοδο και στη προσφορά τόσο στον επαγγελματικό όσο και κοινωνικό στίβο.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, ακούραστοι συνοδοιπόροι στις αγωνίες και στις προσπάθειες.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, με την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών και αξιών, οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους και να τους εμπνεύσουμε την αντίληψη της αξιοκρατίας και της ισονομίας.

Όσο για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή τους θυμίζουμε πως οι ευκαιρίες για να πετύχουν τους στόχους τους δεν σταματούν ποτέ! Θα πρέπει με αισιοδοξία και θετική σκέψη να εργαστούν για να πετύχουν τα όνειρά τους!”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη δύο αλλοδαπών στον αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/KYhYtnuHmU -

  • Ν. Κεραμέως: Αναπλήρωση των χαμένων ωρών τις αργίες και τα Σάββατα - https://t.co/B5TJOotUuH -

  • Είκοσι δύο νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/YGhL2yWV4j -

"Αλιεύοντας" την είδηση