Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Προθεσμία αιτήσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας
Προθεσμία  αιτήσεων για το Κρατικό  Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

Προθεσμία αιτήσεων για το Κρατικό Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

 

Την διεξς εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου για την πιστοποίηση της γνώσης των γλωσσών Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής γνωστοποίησε η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ς.

 

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Μαΐου για τα επίπεδα:

α) Α ( «στοιχειώδης γνώση» και «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test), στις Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

β) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

γ) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Απριλίου 2018, 15:00. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος καταχώρισης, το οποίο είναι προσπελάσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://kpg.it.minedu.gov.gr  και θα οριστικοποιούνται στις ΔΙ.Δ.Ε. έως και την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Οι σχετικές με τις εξετάσεις πληροφορίες θα παρέχονται στους υποψήφιους από την ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/eggrafa-kpg  καθώς και από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση