Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Πρώτες “Βιβλιοδρομίες” στον Βόλο 
Πρώτες “Βιβλιοδρομίες” στον Βόλο 

Πρώτες “Βιβλιοδρομίες” στον Βόλο 

Στο πλαίσιο του «5ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου»

Στο πλαίσιο του «5ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που θα διεξαχθεί στον Βόλο από 1 ως 4 Απριλίου 2020, η Ένωση Συλλόγων ονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου (με τη συνδιοργάνωση της αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού Δ. Βόλου καθώς και άλλων φορέων, την αιγίδα του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού Π.Τ.Π.Ε. του Πανεπιστημίου ς, σε συν με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Μαγνησίας και τους υπεύθυνους τμημάτων σχολικών δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων ς και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας), καλεί τα σχολεία ς και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τις λέσχες ανάγνωσης των σχολείων, να λάβουν μέρος στις πρώτες «Βιβλιοδρομίες», που θα διεξαχθούν στον Βόλο.

Τα σχολεία, , τάξεις, εκπαιδευτικοί που επιθυμούν, καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στο λινκ (https://docs.google.com/forms/d/1KyCcV-JLIct1VL9VRg6tRkJsTxFXaYrNpe24Qf3s1n4/viewform?edit_requested=true), για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να αποστείλουν στο enwsigonewnvolou@gmail.com ως τις 14 Μαρτίου 2020, με την ένδειξη «Βιβλιοδρομίες» (και σε εμφανές σημείο την τάξη και το σχολείο που συμμετέχει) , τον αριθμό των βιβλίων που έχουν διαβάσει την τρέχουσα σχολική χρονιά, τις δράσεις που έλαβαν χώρα με αφορμή το ή τους με τους οποίους συνομίλησαν, καθώς και κωδικοποιημένα, τα αποτελέσματα και τους στόχους που επιτεύχθηκαν.

Απαραίτητη προϋπόθεση, να κατατεθεί το αντίστοιχο υλικό των δράσεών τους (όπως φωτογραφίες, συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις, κ.λ.π.), το οποίο θα συγκεντρωθεί προς αξιολόγηση και εκτίμηση. (Με την απαιτούμενη συγκατάθεση για τυχόν δημοσιοποίηση μέρους του υλικού στις εκ και στα ΜΜΕ).

Όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν, θα λάβουν έπαινο συμμετοχής και στα τρία καλύτερα, θα δοθούν ως βραβείο, βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου τους. ια επιπλέον πληροφορίες, αποστολή μηνύματος, στο enwsigonewnvolou@gmail.com (με τη σημείωση Βιβλιοδρομίες, σε προσοχή Δημ. Παπαντωνίου).

"Αλιεύοντας" την είδηση