Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Παρουσίαση του βιβλίου “ΜΟ ΜΟΥ” της Μαρίας Ζαχαριά
Παρουσίαση του  βιβλίου “ΜΟ ΜΟΥ” της Μαρίας Ζαχαριά

Παρουσίαση του βιβλίου “ΜΟ ΜΟΥ” της Μαρίας Ζαχαριά

Το Σάββατο 6 Μαϊου και 19.00 στον Πολυχώρο Τέχνης Ωδείου Φουντούλη παρουσιάζεται το  βιβλίο της Μαρίας Ζαχαριά με τίτλο “ΜΟ ΜΟΥ”.

Το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως κυκλοφόρησε το 2016 με τίτλο “ΜΑΙΝΑΔΕΣ” και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές απ’ το αναγνωστικό κοινό του .

Η “ΜΟ ΜΟΥ” είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της που εκδίδεται απ’ την ΗΡΑ εκδοτική.

Η Μό αφηγείται την ιστορία της που ξεκινά απ’ τη του 1920 και φτάνει έως στο σήμερα. Τρεις άντρες και τρεις πρωταγωνιστούν στη ζωή της και καθορίζουν τη πορεία και τις αποφάσεις της. Οι τραγικές συμπτώσεις και οι μοιραίες συναντήσεις αλλάζουν το χαρακτήρα της σταδιακά και τελικά κάποιος “αγαπημένος” της αλλάζει και το αρχικό της όνομα σε Μο.

Το είναι ένα καθαρά ψυχογραφικό βιβλίο που αγγίζει “ποιητικά” τη βία, τη κακοποίηση, την εγκατάλειψη και υπερτονίζει, με την ιστορία, το γεγονός πως ότι συμβαίνει στην παιδική ηλικία οποιουδήποτε ανθρώπου, αυτό τον στιγματίζει για μια ζωή.

Από την άλλη, σαν αντικατοπτρισμός μέσα απ’ την ανάγνωση,  επιβεβαιώνεται πως η δίψα για ζωή και η πίστη  καταρρίπτει όλα τα εμπόδια και σπάει τις αλυσίδες της ψυχής.

Η Μαρία Ζαχαριά ζεί και εργάζεται στο Βόλο. Σπούδασε αρχαιοτήτων και έργων τέχνης και ασχολείται με την κατασκευή θεατρικών σκηνικών.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο δρ. Μάνος Ζαχαριουδάκης ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής, σεξοθεραπευτής και η Σοφία Κανταράλκη, φιλόλογος, .

Τα αποσπάσματα θα διαβάσουν ο Γρηγόρης Γαλάτης καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ -ηθοποιός και η Νιόβη Κωστοπούλου-ηθοποιός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα θετικό κρούσμα στα rapid test στο Βελεστίνο - https://t.co/JyvbRTTU3w -

  • Οι καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ στο επίκεντρο της συνάντησης του Αθανάσιου Λιούπη με τον γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρο… - https://t.co/lb2YE5WlAn -

  • Συνάντηση διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων- υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων - https://t.co/0UHd0guIrp -

"Αλιεύοντας" την είδηση