Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Παραλαβή Πιστοποιητικών Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)
Παραλαβή Πιστοποιητικών Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)

Παραλαβή Πιστοποιητικών Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ)

 

Από την Δ.Δ.Ε.  Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι παρελήφθησαν τα Πιστοποιητικά των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) περιόδου Νοεμβρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία της ΔΔΕ Μαγνησίας Επτά Πλατανίων 16 – Συγκρότημα Μουρτζούκου στον 7ο όροφο:

  • Αυτοπροσώπως εφόσον είναι ενήλικοι – με επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

  • Οι νόμιμοι κηδεμόνες εφόσον είναι ανήλικοι με επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

  • Από άτομα εξουσιοδοτημένα με υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής και με επίδειξη της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Σημειώνεται ότι επειδή οι υπηρεσίες της ΔΔΕ Μαγνησίας είναι κλειστές για το κοινό κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η παραλαβή του πιστοποιητικού μπορεί να γίνει μετά το πέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΓΕΛ και συγκεκριμένα από 29/06/2020 και ώρες 08.00 έως 14.00.

Σε περίπτωση ανάγκης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΔΔΕ Μαγνησίας μέσω email στο mail@dide.mag.sch.gr όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας… - https://t.co/RePwQ7PrOq -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τον κίνδυνο αποκλεισμού αδιόριστων εκπαιδευτικών λόγω παραβόλου - https://t.co/9fPqPOwLCG -

  • Μεγάλη διάκριση από τη Μάρθα Ξηροφώτου - https://t.co/ylozQo1qGM -

"Αλιεύοντας" την είδηση