Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Παράδειγμα προς μίμηση το παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Βόλο
Παράδειγμα προς μίμηση το παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Βόλο

Παράδειγμα προς μίμηση το παράρτημα της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Βόλο

Τα και τα πιστοποιητικά σπουδών τους έλαβαν σήμερα το απόγευμα οι 192 απόφοιτοι της ΑΣΠΑΙΤΕ σε μια λαμπρή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στη που ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Έξω από το αμφιθέατρο, πρόσωπα χαρούμενα και λαμπερά, κρατώντας ανά χείρας ανθοδέσμες και τα τους φωτογραφίζονταν απαθανατίζοντας μια χαρούμενη στιγμή της ζωής τους.

Στην τελετή παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ κ. Ψυχάρης, ο οποίος ήρθε στο Βόλο κατευθείαν από Αθήνα, αφού-όπως εξήγησε- η σχολή του Βόλου είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

” Ο Βόλος είναι ένα παράρτημα με πολύ μεγάλη ιστορία, που ξεκίνησε καλά εδώ και χρόνια, συνεχίζει πολύ καλά και θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα.

Τα τμήματα ειδικά στο Βόλο δεν θα μειωθούν και τούτο διότι πάνε πάρα πολύ καλά και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θεωρώ ότι το του Βόλου είναι παράδειγμα προς μίμηση” τόνισε ο κ. Ψυχάρης.

Ο πρόεδρος της ΑΣΠΑΙΤΕ είπε ακόμη πως όταν ξεπεραστεί η κρίση που μαστίζει την Ελλάδα, η σχολή του Βόλου θα είναι θερμοκοιτίδα και παράδειγμα προς μίμηση ακόμη και για τα προγράμματα της Αθήνας και πρόσθεσε: “Σε πραγματικές συνθήκες το του Βόλου τρέχει αδρανειακά, δηλαδή τρέχει πλέον από μόνο του. Οι καθηγητές είναι πάρα πολύ καλοί, δεν δουλεύουν συμβατικά, αλλά έχουν αγκαλιάσει το παράρτημα και επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε -μεταξύ άλλων- η αντιδήμαρχος Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή.

ASPAITE (2)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση