Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”
Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”

Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”

Tη 2η Πνθεσσαλική με θέμα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα” διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας  Ν. Μαγνησίας, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. το Σάββατο 06 Μαΐου από τις 9:30 – 15:00 στο Αμφιθέατρο Κορδάτος του Βόλου .

Πρόκειται για την 1η που διοργανώνεται από την Τοπική Επιτροπή Ν. Μαγνησίας, ως συνέχεια αυτής που έλαβε χώρα το Μάρτιο του 2015 στη , συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Γερμανικής Γλώσσας και του Πολιτισμού της ς στο θεσσαλικό χώρο και το ευρύ κοινό.

Οι θεματικές ενότητες σχετίζονται με τις σύγχρονες διδακτικές και παιδαγωγικές μεθόδους της Γερμανικής Γλώσσας, με καλές πρακτικές καθηγητών του κλάδου, με εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτόμες δράσεις, τις σπουδές στη , τον Πολιτισμό της Γερμανίας και την ανάδειξη του τοπικού γερμανικού στοιχείου. Παράλληλα θα υπάρχει και έκθεση Γερμανικού βιβλίου και διδακτικών εγχειριδίων από εκδοτικούς οίκους.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη , με τη συν του επίτιμου Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλία και με την υποστήριξη του Θεσσαλίας και της σχολικής συμβούλου  Γιάννας Κερκινοπούλου. Απευθύνεται σε καθηγητές, μαθητές, φοιτητές, γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο, έχει ελεύθερη είσοδο και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση