Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”
Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”

Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”

Tη 2η Πανθεσσαλική ημερίδα με θέμα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα” διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας  Ν. Μαγνησίας, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. το Σάββατο 06 Μαΐου από τις 9:30 – 15:00 στο Αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Βόλου .

Πρόκειται για την 1η ημερίδα που διοργανώνεται από την Τοπική Επιτροπή Ν. Μαγνησίας, ως συνέχεια αυτής που έλαβε χώρα το Μάρτιο του 2015 στη Λάρισα, συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Γερμανικής Γλώσσας και του Πολιτισμού της Γερμανίας στο θεσσαλικό χώρο και το ευρύ κοινό.

Οι θεματικές ενότητες σχετίζονται με τις σύγχρονες διδακτικές και παιδαγωγικές μεθόδους της Γερμανικής Γλώσσας, με καλές πρακτικές καθηγητών του κλάδου, με και καινοτόμες δράσεις, τις σπουδές στη Γερμανία, τον Πολιτισμό της Γερμανίας και την ανάδειξη του τοπικού γερμανικού στοιχείου. Παράλληλα θα υπάρχει και έκθεση Γερμανικού βιβλίου και διδακτικών εγχειριδίων από εκδοτικούς οίκους.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, με τη συνεργασία του επίτιμου Προξενείου της Γερμανίας στη και με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της σχολικής συμβούλου  Γιάννας Κερκινοπούλου. Απευθύνεται σε καθηγητές, μαθητές, φοιτητές, και κάθε ενδιαφερόμενο, έχει ελεύθερη είσοδο και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση