Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”
Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”

Πανθεσσαλική ημερίδα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα”

Tη 2η Πανθεσσαλική με θέμα “Σύγχρονες διδακτικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις των Γερμανικών ως ξένη Γλώσσα” διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας  Ν. Μαγνησίας, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. το Σάββατο 06 Μαΐου από τις 9:30 – 15:00 στο Αμφιθέατρο Κορδάτος του Βόλου .

Πρόκειται για την 1η που διοργανώνεται από την Τοπική Επιτροπή Ν. Μαγνησίας, ως συνέχεια αυτής που έλαβε χώρα το Μάρτιο του 2015 στη Λάρισα, συνεχίζοντας την προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Γερμανικής Γλώσσας και του Πολιτισμού της Γερμανίας στο θεσσαλικό χώρο και το ευρύ κοινό.

Οι θεματικές ενότητες σχετίζονται με τις σύγχρονες διδακτικές και παιδαγωγικές μεθόδους της Γερμανικής Γλώσσας, με καλές πρακτικές καθηγητών του κλάδου, με εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτόμες δράσεις, τις σπουδές στη Γερμανία, τον Πολιτισμό της Γερμανίας και την ανάδειξη του τοπικού γερμανικού στοιχείου. Παράλληλα θα υπάρχει και Γερμανικού βιβλίου και διδακτικών εγχειριδίων από εκδοτικούς οίκους.

Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, με τη συνεργασία του επίτιμου Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλία και με την υποστήριξη του Θεσσαλίας και της σχολικής συμβούλου  Γιάννας Κερκινοπούλου. Απευθύνεται σε καθηγητές, μαθητές, φοιτητές, και κάθε ενδιαφερόμενο, έχει ελεύθερη είσοδο και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση