Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου

Μνημόνιο  Συνεργσίς υπεγράφη μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου. Το   συνεργασίας υπέγραψαν ο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρ. Στρατηγόπουλος.
Ο κ. Μαμούρης  δήλωσε πως με χαρά υποδέχθηκε  στο κτήριο της Πρυτανείας στο Βόλο αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου και πως υιοθετεί  την δήλωση του προέδρου του Χρήστου Στρατηγόπουλου.
Ο κ. Στατηγόπουλος  δήλωσε χαρακτηριστικά:  “Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου.
Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – εξ όσων γνωρίζω, μία από τις ελάχιστες παρόμοιες συν μεταξύ και Δικηγορικού Συλλόγου, σε πανελλαδικό επίπεδο – σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής διαδρομής των δύο φορέων για την επίτευξη των σημαντικών στόχων που προδιαγράφονται στο εν λόγω Μνημόνιο.
Ως Δικηγορικός Βόλου αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ένα από τα κορυφαία ελληνικά , με σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πανεπιστημιακής κοινότητας – με εμπιστοσύνη στη δυνατότητα μας να ανταποκριθούμε στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε.
Δεσμευόμαστε να δώσουμε απτό περιεχόμενο στις επιγραφικές αναφορές του Μνημονίου Συνεργασίας όσον αφορά στις σχεδιαζόμενες κοινές δράσεις των δύο φορέων, προς όφελος των μελών μας, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας, που (οφείλει να) είναι το σταθερό σημείο αναφοράς μας”.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση