Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου

Μνημόνιο  Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Π. Θ. και του Δ.Σ. Βόλου. Το μνημόνιο  συνεργασίας υπέγραψαν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χρ. Στρατηγόπουλος.
Ο κ. Μαμούρης  δήλωσε πως με υποδέχθηκε  στο κτήριο της Πρυτανείας στο Βόλο αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου και πως υιοθετεί  την δήλωση του προέδρου του Δ.Σ.Β. Χρήστου Στρατηγόπουλου.
Ο κ. Στατηγόπουλος  δήλωσε χαρακτηριστικά:  “Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου.
Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – εξ όσων γνωρίζω, μία από τις ελάχιστες παρόμοιες συνεργασίες μεταξύ και Δικηγορικού Συλλόγου, σε πανελλαδικό επίπεδο – σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής διαδρομής των δύο φορέων για την επίτευξη των σημαντικών στόχων που προδιαγράφονται στο εν λόγω Μνημόνιο.
Ως αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ένα από τα κορυφαία ελληνικά Α.Ε.Ι., με σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πανεπιστημιακής κοινότητας – με εμπιστοσύνη στη δυνατότητα μας να ανταποκριθούμε στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε.
Δεσμευόμαστε να δώσουμε απτό περιεχόμενο στις επιγραφικές αναφορές του Μνημονίου Συνεργασίας όσον αφορά στις σχεδιαζόμενες κοινές δράσεις των δύο φορέων, προς όφελος των μελών μας, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας, που (οφείλει να) είναι το σταθερό σημείο αναφοράς μας”.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση