Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ξεκίνησε σήμερα στο ξενοδοχείο “Valis” η σύνοδος Πρυτάνεων
Ξεκίνησε σήμερα στο ξενοδοχείο “Valis” η σύνοδος Πρυτάνεων

Ξεκίνησε σήμερα στο ξενοδοχείο “Valis” η σύνοδος Πρυτάνεων

Με κυρίαρχο θέμα το οικονομικό, ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη στο ” στην Αγριά, οι της συνόδου Πρυτάνεων, που θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας και του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης τομεακών επιχειρησιακών προγραμμάτων του υπουργείου Οικονομίας.

Σήμερα έγιναν συναντήσεις των γραμματέων των Επιτροπών Ερευνών, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει συνάντηση των προέδρων των Επιτροπών, ενώ οι εργασίες της Συνόδου, παρουσία των πρυτάνεων από τα 20 και πλέον , θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής.

Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η συνάντηση των πρυτάνεων, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι η αρμόδια σε θέματα τριτοβάθμιας ς. Στη σύνοδο θα παραβρεθούν ακόμη ο Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας Θωμάς Μαλούτας και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του , του υπουργείου Οικονομίας, Γιώργος Ιωαννίδης.

Το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων για το ακαδημαϊκό έτος (από Σεπτέμβριο 2014 έως Σεπτέμβριο 2015) αποτελείται από τους εξής πρυτάνεις: Καθ. Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθ. Γεώργιος Πετράκος, Πανεπιστημίου ς, προεδρεύων, καθ. Αχιλλέας Ζαπράνης, πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση