Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ξεκίνησε σήμερα στο ξενοδοχείο “Valis” η σύνοδος Πρυτάνεων
Ξεκίνησε σήμερα στο ξενοδοχείο “Valis” η σύνοδος Πρυτάνεων

Ξεκίνησε σήμερα στο ξενοδοχείο “Valis” η σύνοδος Πρυτάνεων

Με κυρίαρχο θέμα το οικονομικό, ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη στο ξενοδοχείο “Valis” στην Αγριά, οι εργασίες της συνόδου Πρυτάνεων, που θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας και του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης τομεακών επιχειρησιακών προγραμμάτων του υπουργείου Οικονομίας.

Σήμερα έγιναν συναντήσεις των γραμματέων των Επιτροπών Ερευνών, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει των προέδρων των Επιτροπών, ενώ οι εργασίες της Συνόδου, παρουσία των πρυτάνεων από τα 20 και πλέον ΑΕΙ, θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής.

Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η των πρυτάνεων, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι η αρμόδια σε θέματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στη σύνοδο θα παραβρεθούν ακόμη ο Έρευνας και Τεχνολογίας του Θωμάς Μαλούτας και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΚΤ, του υπουργείου Οικονομίας, Γιώργος Ιωαννίδης.

Το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων για το ακαδημαϊκό έτος (από Σεπτέμβριο 2014 έως Σεπτέμβριο 2015) αποτελείται από τους εξής πρυτάνεις: Καθ. Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, πρύτανης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθ. Γεώργιος Πετράκος, πρύτανης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προεδρεύων, καθ. Αχιλλέας Ζαπράνης, πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση