Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Βιωματικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας στο Π.Θ.

Βιωματικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας στο Π.Θ.

Βιωμτικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας με τη μέθοδο LEGO® SeriousPlay διοργανώνει η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ς, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος CReativity in Action to promote YOung enteprerNeurShip (CRAYONS).

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα διεξαχθούν ομαδικά βιωματικά εργαστήρια, καθώς και ομαδικές συζητήσεις – συνεντεύξεις.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διάδοση της μεθοδολογίας που έχει αναπτυχθεί από τους εταίρους του προγράμματος, καθώς και η ενσωμάτωση των απόψεων των διαφόρων συντελεστών σχετικά με τα απαραίτητα εφόδια (γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές) που πρέπει να αναπτυχθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών των ΑΕΙ και τα οποία θα παρακινήσουν τους φοιτητές να στραφούν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, εκπροσώπους επιμελητηρίων και ομοσπονδιών, εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας (πλην ς), εκπροσώπους δημόσιας ς, και εκπροσώπους δομών υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.
Το θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στις 14.00, στην Αίθουσα Α3 (ισόγειο) του Τμήματος Χωροας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος (έναντι ΚΤΕΛ).

Δηλώσεις συμμέτοχης θα υποβάλλονται έως την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

ια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της ΜΟΚΕ: www.moke.uth.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση