Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Βιωματικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας στο Π.Θ.

Βιωματικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας στο Π.Θ.

Βιωματικό Σεμινάριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ιδέας με τη μέθοδο LEGO® SeriousPlay διοργανώνει η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος CReativity in Action to promote YOung enteprerNeurShip (CRAYONS).

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα διεξαχθούν ομαδικά βιωματικά εργαστήρια, καθώς και ομαδικές συζητήσεις – συνεντεύξεις.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διάδοση της μεθοδολογίας που έχει αναπτυχθεί από τους εταίρους του προγράμματος, καθώς και η ενσωμάτωση των απόψεων των διαφόρων συντελεστών σχετικά με τα απαραίτητα εφόδια (γνώσεις, και συμπεριφορές) που πρέπει να αναπτυχθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών των ΑΕΙ και τα οποία θα παρακινήσουν τους φοιτητές να στραφούν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, εκπροσώπους επιμελητηρίων και ομοσπονδιών, εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας (πλην Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), εκπροσώπους δημόσιας διοίκησης, και εκπροσώπους δομών υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 στις 14.00, στην Αίθουσα 3 (ισόγειο) του Τμήματος Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος (έναντι ΚΤΕΛ).

Δηλώσεις συμμέτοχης θα υποβάλλονται έως την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην της ΜΟΚΕ: www.moke.uth.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση