Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / To Futbolnet της BARCELONA στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα
To Futbolnet της BARCELONA στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα

To Futbolnet της BARCELONA στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα

Από το και το Εργαστήριο Ψυχολογίας της Άσκησης & Ποιότητας Ζωής, υλοποιήθηκε την πρώτη του μέρα με μεγάλη επιτυχία, το του ιδρύματος της -Barcelona- FutbolNet- με εκπαιδευμένα μέλη του στη συγκεκριμένη μεθοδολογία. Το πρόγραμμα τρέχει αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο από το ίδρυμα της Barcelona.


Πρόκειται για συμμετοχή προσφύγων και Ελλήνων παιδιών Γυμνασίου σε παιγνιώδεις δραστηριότητες, με στόχο την του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της αποδοχής των άλλων, της επικοινωνίας των πολιτισμών, της κοινωνικής ενσωμάτωσης, της συνεργασίας και της ομαδικής προσπάθειας.

Το ΠΘ εκπονεί προγράμματα άσκησης προσφύγων τα τελευταία χρόνια μέσω του εργαστηρίου Ψυχολογίας της Άσκησης και Ποιότητας Ζωής.

Η δράση ξεκίνησε την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 και θα πραγματοποιείται 2 φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στις εγκαταστάσεις του ΠΘ στα Τρίκαλα για το εαρινό εξάμηνο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση