Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Θερινό σχολείο για Κινέζους και ΄Ελληνες σπουδαστές από το Π.Θ.
Θερινό σχολείο για Κινέζους και ΄Ελληνες σπουδαστές από το Π.Θ.

Θερινό σχολείο για Κινέζους και ΄Ελληνες σπουδαστές από το Π.Θ.

Το Κέντρο Διεθνούς Εκπαίδευσης για το καλοκαίρι του 2019 διοργανώνει θερινό σχολείο για Κινέζους και Έλληνες με τίτλο «Experience and Practice of Infrastructure Investment and Management in the Belt & Road Countries», από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου.

Στο καλοκαιρινό σχολείο θα συμμετάσχουν περίπου 30 από τα πανεπιστήμια του Central University of Finance & Economics, του υ και το Hong Kong Polytechnic University.

Το θερινό σχολείο θα ασχοληθεί διεξοδικά με την σε θέματα ς και διαχείρισης μεταφορών, συγκοινωνιακών υποδομών, την αποκατάσταση – μετατροπή βιομηχανικών κτιρίων και την περιφερειακή ς.

Κατά τη διάρκεια του θερινού σχολείου οι θα έρθουν σε επαφή με ειδικούς στους τομείς των μεταφορών, της ς και των υποδομών και θα παρακολουθήσουν δια από καθηγητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις δια, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Διεθνούς Εκπαίδευσης του Π.Θ, email:cie@uth.gr
τηλ: 2421074880.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση