Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Θερινό σχολείο για Κινέζους και ΄Ελληνες σπουδαστές από το Π.Θ.
Θερινό σχολείο για Κινέζους και ΄Ελληνες σπουδαστές από το Π.Θ.

Θερινό σχολείο για Κινέζους και ΄Ελληνες σπουδαστές από το Π.Θ.

Το Κέντρο Διεθνούς Εκπαίδευσης για το καλοκαίρι του 2019 διοργανώνει για Κινέζους και σπουδαστές με τίτλο «Experience and Practice of Infrastructure Investment and Management in the Belt & Road Countries», από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου.

Στο καλοκαιρινό θα συμμετάσχουν περίπου 30 από τα πανεπιστήμια του Central University of Finance & Economics, του Πεκίνου και το Hong Kong Polytechnic University.

Το θα ασχοληθεί διεξοδικά με την σε θέματα ανάπτυξης και διαχείρισης μεταφορών, συγκοινωνιακών υποδομών, την αποκατάσταση – μετατροπή βιομηχανικών κτιρίων και την περιφερειακή ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια του θερινού σχολείου οι θα έρθουν σε επαφή με ειδικούς στους τομείς των μεταφορών, της βιομηχανίας και των υποδομών και θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από καθηγητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις διαλέξεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Διεθνούς Εκπαίδευσης του Π.Θ, email:cie@uth.gr
τηλ: 2421074880.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γλυκά Νερά: «Βροχή» ερωτήσεων δέχθηκε ο κατηγορούμενος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/DhH95r5FNt -

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

"Αλιεύοντας" την είδηση