Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συνέδριο στην Ιατρική Σχολή του Π.Θ. για τις εξελίξεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
Συνέδριο στην Ιατρική Σχολή του Π.Θ. για τις εξελίξεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Συνέδριο στην Ιατρική Σχολή του Π.Θ. για τις εξελίξεις στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

 

Η Ελληνική Εταιρεία Διατήρησης Αναπαραγωγής διοργανώνει το 2ο Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας: “Εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη ” στη Λάρισα, από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa.

Η Αναπαραγωγική αποτελεί μία από τις τέσσερις εξειδικεύσεις της ειδικότητας της Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Το ευρύτατο πεδίο της περιλαμβάνει τη γυναικολογική ενδοκρινολογία, την υποβοηθούμενη και την , την ανδρολογία, τη διατήρηση της αναπαραγωγικής ικανότητας και την λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική.

Οι εξελίξεις στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής είναι ραγδαίες και λόγω του μεγέθους της πολύπλευρης συσσώρευσης νέων σχετικών επιστημονικών δεδομένων καθίσταται επιτακτική η συνεχής ενημέρωση, ώστε να εξασφαλίζεται η αριστεία τόσο σε ερευνητικό όσο και σε κλινικό επίπεδο.

Σκοπός του 2ου Συνεδρίου Αναπαραγωγικής Ιατρικής Κεντρικής Ελλάδας: “Εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή” είναι να συμβάλλει στη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την και το εξωτερικό, οι οποίοι ασχολούνται ιδιαίτερα με τα θέματα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής και θα μεταδώσουν τις γνώσεις, την εμπειρία τους και τα νεότερα δεδομένα μέσα σε ένα ενδιαφέρον επιστημονικό .

Επιπλέον, το περιλαμβάνει θέματα σχετικά με την αστική ευθύνη, και τη βιοηθική.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Μαιευτήρες-Γυναικολόγους, Ουρολόγους, Χειρουργούς, Παιδιάτρους, Παθολόγους, Ογκολόγους, Ακτινολόγους, Ειδικευόμενους ιατρούς Μαιευτικής-Γυναικολογίας και των λοιπών ειδικοτήτων, Εμβρυολόγους, Βιολόγους, Μαίες, Νομικούς, Φοιτητές καθώς επίσης και στο ευρύτερο κοινό.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Κωνσταντίνο Νταφόπουλο καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας, και επιστημονικό υπεύθυνο Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τράπεζας Κρυοσυντήρησης, αλλά και στην Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση