Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στον ΣΘΕΒ
Σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στον ΣΘΕΒ

Σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας στον ΣΘΕΒ

Στην ετήσια συνάντηση των γενικών διευθυντών των Συνδέσμων Βιομηχανιών που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΘΕΒ στη Λάρισα συμμετείχε, μετά από πρόσκληση,  ο του Πανεπιστημίου ς Ζήσης Μαμούρης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την .
Η πλαισίου για την υλοποίηση Βιομηχανικών Διδακτορικών, Επιχειρηματικών ή Βιομηχανικών Μεταπτυχιακών, η ουσιαστική διενέργεια Πρακτική Άσκησης εκ μέρους των φοιτητών και τα Προγράμματα τισης ήταν μερικά από τα θέματα που αναλύθηκαν.
“Η συνεργασία μεταξύ Επιχειρηματικών Φορέων και Πανεπιστημίων, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών που έχουν αποκομίσει από τη μέχρι τώρα δραστηριοποίησή τους και η από κοινού ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην ενίσχυση της ς, καθώς και στην εξοικείωση των νέων επιστημόνων με την επιχειρηματική ”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.
Η του Π.Θ. ευελπιστεί στη συνέχιση μιας αγαστής συνεργασίας προς όφελος της εκπαιδευτικής και επιχειρηματικής κοινότητας, με κύριο γνώμονα την σύνδεση της εκπαίδευσης και της ς με την .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση