Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στην χθεσινή διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας που πραγματοποιήθηκε στο και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων του Τμήματος ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρευρέθηκε η βουλευτής Μαγνησίας . Στη συμμετείχαν , ο Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και η Νεολαία του Μαγνησίας .

Η κα Παπανάτσιου συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για το επίμαχο που είναι προς ψήφιση στη Βουλή που προβλέπει των εισακτέων στα με συνέπεια τη συρρίκνωση των περιφερειακών Πανεπιστημίων, του μέγιστου χρόνου σπουδών που βάλλει τους εργαζόμενους φοιτητές, ειδικών φρουρών για τη στελέχωση πανεπιστημιακής αστυνομίας, παρακολούθηση με και ήχο όλο των χώρων των πανεπιστημίων, πειθαρχικό φοιτητών κ.λπ.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη μείωση του προϋπολογισμού και την υποβάθμιση της Παιδείας,  με στόχο την ενίσχυση της πελατείας στα ιδιωτικά κολλέγια και την κατάπνιξη οποιασδήποτε αντίδρασης της νεολαίας χρησιμοποιώντας κατασταλτικούς μηχανισμούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

  • Σύλληψη νεαρού Βούλγαρου στις #Μικροθήβες #Μικροθήβες - https://t.co/rqp2nYjZbB -

"Αλιεύοντας" την είδηση