Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων του Τμήματος ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρευρέθηκε η βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν φοιτητικοί σύλλογοι, ο Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και η Νεολαία του Μαγνησίας .

Η κα συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για το επίμαχο που είναι προς ψήφιση στη Βουλή που προβλέπει μείωση των εισακτέων στα με συνέπεια τη συρρίκνωση των περιφερειακών Πανεπιστημίων, μείωση του μέγιστου χρόνου σπουδών που βάλλει τους εργαζόμενους φοιτητές, πρόσληψη ειδικών φρουρών για τη στελέχωση πανεπιστημιακής αστυνομίας, παρακολούθηση με κάμερες και ήχο όλο των χώρων των πανεπιστημίων, πειθαρχικό φοιτητών κ.λπ.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη μείωση του προϋπολογισμού και την της Παιδείας,  με στόχο την ενίσχυση της πελατείας στα ιδιωτικά κολλέγια και την κατάπνιξη οποιασδήποτε αντίδρασης της νεολαίας χρησιμοποιώντας κατασταλτικούς μηχανισμούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση