Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στην χθεσινή διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων του Τμήματος ΙΑΚΑ του Θεσσαλίας παρευρέθηκε η βουλευτής Μαγνησίας . Στη συμμετείχαν , ο Σύλλογος Διδασκόντων Θεσσαλίας αλλά και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας .

Η κα Παπανάτσιου συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για το επίμαχο που είναι προς ψήφιση στη Βουλή που προβλέπει των εισακτέων στα Πανεπιστήμια με συνέπεια τη συρρίκνωση των περιφερειακών Πανεπιστημίων, του μέγιστου χρόνου σπουδών που βάλλει τους εργαζόμενους , ειδικών φρουρών για τη στελέχωση πανεπιστημιακής αστυνομίας, παρακολούθηση με και ήχο όλο των χώρων των πανεπιστημίων, πειθαρχικό φοιτητών κ.λπ.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη μείωση του προϋπολογισμού και την υποβάθμιση της Παιδείας,  με στόχο την ενίσχυση της πελατείας στα ιδιωτικά κολλέγια και την κατάπνιξη οποιασδήποτε αντίδρασης της νεολαίας χρησιμοποιώντας κατασταλτικούς μηχανισμούς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία  Ολυμπιακού Βόλου με την διατροφολόγο-διαιτολόγο Σοφία Σαμαρά - https://t.co/joZ2BLxgoZ… -

  • Καταπολέμηση του δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Μαγνησίας  #δάκοςελιάς - https://t.co/9yhTOBSubC -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου - https://t.co/bAMYdW2vJs… -

"Αλιεύοντας" την είδηση