Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Συμμετοχή  Κ. Παπανάτσιου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Στην χθεσινή συγκέντρωση ς κατά του νομοσχεδίου του Υπ. Παιδείας που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο ς και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων του Τμήματος ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου ς παρευρέθηκε η βουλευτής Μαγνησίας . Στη συγκέντρωση συμμετείχαν φοιτητικοί σύλλογοι, ο Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αλλά και η Νεολαία του .

Η κα Παπανάτσιου συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για το επίμαχο νομοσχέδιο που είναι προς ψήφιση στη που προβλέπει των εισακτέων στα με συνέπεια τη συρρίκνωση των περιφερειακών Πανεπιστημίων, μείωση του μέγιστου χρόνου σπουδών που βάλλει τους εργαζόμε φοιτητές, πρόσληψη ειδικών φρουρών για τη στελέχωση πανεπιστημιακής αστυνομίας, παρακολούθηση με κάμερες και ήχο όλο των χώρων των πανεπιστημίων, πειθαρχικό φοιτητών κ.λπ.

Η βουλευτής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη μείωση του προϋπολογισμού και την υποβάθμιση της Παιδείας,  με στόχο την ενίσχυση της πελατείας στα ιδιωτικά κολλέγια και την κατάπνιξη οποιασδήποτε αντίδρασης της ς χρησιμοποιώντας κατασταλτικούς μηχανισμούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση