Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Στο πλευρό της ομάδας “Κένταυρος” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η Περιφέρεια
Στο πλευρό της ομάδας “Κένταυρος” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η Περιφέρεια

Στο πλευρό της ομάδας “Κένταυρος” του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η Περιφέρεια

Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει έμπρακτα την ομάδα “” του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Θεσσαλίας η οποία διακρίνεται σε διεθνής διαγωνισμούς με το μονοθέσιο , που έχει δημιουργήσει. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας με απόφασή του η προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (ανταλλακτικών) για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της εν λόγω ομάδας με το των 10.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Κώστας : «Η συνεισφορά της στην πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας στην πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας με την υποστήριξη που παρέχει στην υλικο-τεχνική υποδομή είναι ιδιαίτερα σημαντική. Στηρίζουμε τους νέους που καινοτομούν, που διαπρέπουν, που θέτουν στόχους και τους πετυχαίνουν. Επιθυμούμε η έρευνα που γίνεται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας να φέρει την προστιθέμενη αξία δημιουργώντας ευκαιρίες και προοπτικές αξιος της τεχνογνωσίας, που παράγεται μέσω τέτοιων δράσεων».

Η ομάδα στοχεύει φέτος στη ενός καινούργιου πιο ανταγωνιστικού μονοθεσίου, με βελτιώσεις στους τομείς της εργονομίας , οδικής συμπεριφοράς, βελτίωσης της απόδοσης του κινητήρα, αεροδυναμικής μελέτης και σχεδιασμού νέων αεροδυναμικών τμημάτων, για να συμμετάσχει σε ποιο απαιτητικούς διαγωνισμούς FSAE παγκοσμίως.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση