Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Σεμινάριο για τη νέα επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και ανάπτυξη στο Π.Θ.
Σεμινάριο για τη νέα επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και ανάπτυξη στο Π.Θ.

Σεμινάριο για τη νέα επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και ανάπτυξη στο Π.Θ.

Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου θ πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο του σεμιναριακού μαθήματος του μεταπτυχιακού προγράμματος «έα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη». Ομιλητής θα είναι ο Δημητριάδης Δημήτρης, Διευθυντής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της EasyBike, με θέμα «Ορθοπεταλιές από την στην ».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Γ5 (2ος όροφος), στο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ώρα 19:00 ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.

Σκοπός είναι η προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ς ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Το των σεμιναρίων διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση