Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Σε δύο αριστούχους από τη Λάρισα τα βραβεία Μαρκατά 2017
Σε δύο αριστούχους από τη Λάρισα τα βραβεία Μαρκατά 2017

Σε δύο αριστούχους από τη Λάρισα τα βραβεία Μαρκατά 2017

Από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Σε δύο αριστούχους μαθητές, την Αθανασία Γραμμουστιάνου και τον Μιχάλη Νιαβή που εισήχθησαν με πολύ υψηλό βαθμό (19,3 και 19,4) σε σχολές δημοσιογραφίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, δόθηκαν φέτος τα βραβεία Μαρκατά του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ‘Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας απέμεινε και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε αποφοίτους Λυκείου της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Τα μέλη της διοίκησης συναντήθηκαν με τους φοιτητές της δημοσιογραφίας και τους γονείς τους, στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρυάματος στη Λάρισα όπου και παραδόθηκαν τα βραβεία.

Τόσο ο πρόεδρος Δημήτρης Χορταργιάς, όσο και τα μέλη της διοίκησης του Μορφωτικού Ιδρύματος συνομίλησαν με τους επιτυχόντες για το επάγγελμα του δημοσιογράφου -τις χαρές, τις λύπες, τις δυσκολίες, αλλά και την ικανοποίηση που προσφέρει- αλλά και για τον σπουδαίο ρόλο των Ενώσεων Συντακτών, που λειτουργούν ως «ομπρέλα» προστασίας των δικαιωμάτων των σκληρά εργαζόμενων στον τομέα της ενημέρωσης.

Οι δύο νεαροί σπουδαστές των τμημάτων δημοσιογραφίας ανέφεραν πως τους ενθουσιάζει η επιλογή των σχολών τους, θέλουν να ασκήσουν το επάγγελμα και εξέφρασαν την ευχή και ελπίδα ότι μέχρι να βγούν στην αγορά εργασίας, η κρίση στον Τύπο να έχει περάσει…

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βουλή: Νέα ένταση από ένσταση αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ – Απορρίφθηκε από όλα τα κόμματα… - https://t.co/eZyL1yMY9l -

  • Πώς θα είναι τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα για τους μετανάστες - https://t.co/sO0dala8Lk -

  • ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή άνω των 5,7 εκατ. ευρώ από αδήλωτες πωλήσεις μέσω διαδικτύου - https://t.co/ihTy197Bxb -

"Αλιεύοντας" την είδηση