Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Πρύτανης Π.Θ.: Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Πανεπιστήμιο
Πρύτανης Π.Θ.: Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Πανεπιστήμιο

Πρύτανης Π.Θ.: Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Πανεπιστήμιο

 

Όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται  κανονικά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σύμφωνα με  πρύτανη του Ιδρύματος  Ζήση  Μαμούρη .

Με αφορμή τα περίπου 30 κρούσματα που έχουν εντοπιστεί σε διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου,  σε Θεσσαλία και Λαμία,  ο κ. Μαμούρης είπε  ότι η πλειοψηφία είναι φοιτητές και ελάχιστοι διοικητικοί υπάλληλοι, ενώ διευκρίνισε πως  “η κατάσταση είναι λογική και μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης έξαρσης της πανδημίας της χώρας “.

Ο πρύτανης, συνεχάρη την επιτροπή κορωναϊού του πανεπιστημίου, η οποία-όπως εξήγησε – “συνεργάζεται άοκνα όλο 24ωρο ακόμη και στις 3.00 τα ξημερώματα, καθώς πολλοί πανικοβάλλονται, γονείς ανησυχούν αλλά θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι  όλα τα πρωτόκολλα τηρούνται”.

Ο πρύτανης του Π.Θ. χαρακτήρισε ανακριβή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πλημμελή έλεγχο:  “Έχουμε μοιράσει τόνους απολυμαντικά, μάσκες, υπάρχει συνεχώς καθαριότητα και απολύμανση σε χώρους και ειδικά εκεί που γίνονται εργαστήρια και θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο που κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο, ότι δεν είναι το πρόβλημα η έκθεση των ανθρώπων μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους, αλλά έρχεται απ’ έξω με τον συνωστισμό, σε μέρη εστίασης, δουλειάς και εκεί που παρατηρείται συνωστισμός ανθρώπων”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωροθέα Κολυνδρίνη: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - https://t.co/9AsrD9UKHB -

  • Υποβολή Δηλώσεων Εφαρμογής για το έτος 2020 (Καν. Ε.Ε. 1257/99 «Δάσωση Γεωργικών Γαιών») - https://t.co/Kt7vfEzwRR -

  • Απολογισμός ενεργειών της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων… - https://t.co/KTlnGXgDxL -

"Αλιεύοντας" την είδηση