Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πρύτανης Π.Θ.: Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Πανεπιστήμιο
Πρύτανης Π.Θ.: Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Πανεπιστήμιο

Πρύτανης Π.Θ.: Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Πανεπιστήμιο

 

Όλα τα υγειονομικά τηρούνται  κανονικά από το Πανεπιστήμιο ς, σύμφωνα με  πρύτανη του Ιδρύματος  Ζήση  Μαμούρη .

Με αφορμή τα περίπου 30 που έχουν εντοπιστεί σε διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου,  σε Θεσσαλία και Λαμία,  ο κ. Μαμούρης είπε  ότι η πλειοψηφία είναι και ελάχιστοι διοικητικοί υπάλληλοι, ενώ διευκρίνισε πως  “η κατάσταση είναι λογική και μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης έξαρσης της πανδημίας της χς “.

Ο πρύτανης, συνεχάρη την επιτροπή κορωναϊού του πανεπιστημίου, η οποία-όπως εξήγησε – “συνεργάζεται άοκνα όλο 24ωρο ακόμη και στις 3.00 τα ξημερώματα, καθώς πολλοί πανικοβάλλονται, γονείς ανησυχούν αλλά θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι  όλα τα τηρούνται”.

Ο πρύτανης του Π.Θ. χαρακτήρισε ανακριβή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πλημμελή έλεγχο:  “Έχουμε μοιράσει τό απολυμαντικά, μάσκες, υπάρχει συνεχώς και απολύμανση σε χώρους και ειδικά εκεί που γίνονται εργαστήρια και θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο που κυκλοφορεί στο Πανεπιστήμιο, ότι δεν είναι το πρόβλημα η των ανθρώπων μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους, αλλά έρχεται απ' έξω με τον συνωστισμό, σε μέρη ς, δουλειάς και εκεί που παρατηρείται συνωστισμός ανθρώπων”.

"Αλιεύοντας" την είδηση