Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πρώτο δρομολόγιο προσβάσιμου λεωφορείου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πρώτο δρομολόγιο προσβάσιμου λεωφορείου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Πρώτο δρομολόγιο προσβάσιμου λεωφορείου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο με το προσβάσιμο του Θεσσαλίας.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει προμηθευτεί προσβάσιμο για την εξυπηρέτηση των φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρία (ΦμεΑ) του Θεσσαλίας ().

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε δράση ευαισθητοποίησης και ς σχετικά με τη χρήση του λεωφορείου και τώρα είναι έτοιμοι για την πιλοτική του χρήση.

Το συγκεκριμένο λεωφορείο θα χρησιμοποιηθεί: α) αρχικά για τη των φοιτητών και φοιτητριών με κινητική αναπηρία στο πλαίσιο των μαθημάτων τους στην πόλη του Βόλου
και β) τις εκπαιδευτικές επισκέψεις ή εκδρομές όλων των τμημάτων των 5 πόλεων του Π.Θ.

Εάν είστε διδάσκων ή διδάσκουσα του Π.Θ. και σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε κάποια εκπαιδευτική επίσκεψη/ στο πλαίσιο του μαθήματός σας, στην οποία θα συμμετέχει κάποιος φοιτητής ή κάποια φοιτήτρια με αναπηρία, επικοινωνήστε με την ΠΡΟΣΒΑΣΗ εγκαίρως (1 μήνα πριν την επίσκεψη) ώστε να γίνουν οι σχετικές ενέργειες σε συνεργασία με το γραφείο κίνησης.
Θα χρειαστεί να αποστείλετε συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, ώρα αναχώρησης και επιστροφής, προορισμός και συνέλευσης για τη μετακίνηση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΠΡΌΣΒΑΣΗ 9.00-15.00 στο 24210 74345, 74338 ή με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosvasi@uth.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση