Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πλατφόρμα Διάγνωσης της Φυματίωσης
Πλατφόρμα Διάγνωσης της Φυματίωσης

Πλατφόρμα Διάγνωσης της Φυματίωσης

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου ς, iGEM Thessaly, αναχωρεί σε λίγες ημέρες για τη της Αμερικής ώστε να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο διαγωνισμό Συνθετικής Βιολογίας στον κόσμο. Η ομάδα των 10 φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου ς, θα παρουσιάσει το ερευνητικό έργο με τίτλο «: a modular platform for field diagnosis of Tuberculosis» που αφορά στη δημιουργία ενός τεστ για την έγκαιρη διάγνωση της φυματίωσης.

Λίγες μόνο ημέρες πριν την αναχώρησή της για το συνέδριο του διαγωνισμού, Giant Jamboree, η ομάδα παρουσιάζει την ερευνητική της πρόταση στο Τμήμα Βιοχημείας & Βιος μέσα από την «Meet ».

Η θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 14:00, στην Αίθουσα 1 του Τμήματος Βιοχημείας & Βιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στόχος της ομάδας είναι να ανταλλάξει ιδέες και απόψεις για το «ODYSSEE» ώστε να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η iGEM Thessaly αναχωρεί για την Αμερική στις 30 Οκτωβρίου. Συνοδοιπόροι και μεγάλοι υποστηρικτές καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού είναι η ελληνική ερευνητική υποδομή για τη Συνθετική Βιολογία, Omic-Engine και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το δι της ομάδας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της Facebook, Instagram και Twitter αλλά και να ενημερωθείτε περαιτέρω για το έργο τους μέσα από τις ιστοσελίδες τους igem-thessaly.uth.gr και https://2019.igem.org/Team:Thessaly .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση