Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωργικής Μηχανικής στο Π.Θ.
Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωργικής Μηχανικής στο Π.Θ.

Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωργικής Μηχανικής στο Π.Θ.

Το 11ο Πανελλήνιο   της Εταιρίας Γεωργικών Μηχανικών Ελλάδος (Ε.Γ.Μ.Ε.)θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 οεμβρίου και ώρα 08:30, στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου ς (Πανεπιστημιακό Συγκρότημα υ-. Ιωνία Μαγνησίας),   με θέμα «Η Γεωργική Μηχανική Βασικό Στοιχείο Αειφόρου Ανάπτυξης της Γεωργίας».

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από την Εταιρεία Γεωργικών Μηχανικών Ελλάδος και το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου ς.

Η Εταιρεία Γεωργικών Μηχανικών Ελλάδος (Ε.Γ.Μ.Ε.) είναι ένα επιστημονικό σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό τη προώθηση, το συντονισμό και την ενθάρρυνση της επιστημονικής ς, της εκπαίδευσης και της ς στα αντικείμενα της Γεωργικής Μηχανικής και τη διάδοση των αποτελεσμάτων στον ελληνικό και διεθνή χώρο καθώς επίσης την ενθάρρυνση της ς και της συνς μεταξύ των Γεωργικών Μηχανικών με τη βιομηχανία, τις εταιρείες και τους φορείς και εκπροσώπους που εμπλέκονται  με τη γεωργική παραγωγή.

Μέλη της Ε.Γ.Μ.Ε. είναι γεωπόνοι πτυχιούχοι των Γεωπονικών Τμημάτων ή των Τομέων και Τμημάτων Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, Γεωργικής Μηχανικής, Εδαφολογίας, Εγγείων Βελτιώσεων και Διπλωματούχοι Μηχανικοί με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γεωργική Μηχανική και πτυχιούχοι άλλων Σχολών που ασχολούνται επί σειρά ετών με τα αντικείμενα του γεωργικού μηχανικού.

Η Ε.Γ.Μ.Ε. είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γεωργικών Μηχανικών European Society of Agricultural Engineers (EurAgEng).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση