Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » «Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές Εφαρμογές»
«Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές Εφαρμογές»

«Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές Εφαρμογές»

Τιμητικό αφιέρωμα στον ομότιμο καθηγητή του Π. Θ. Β.Δ. Αναγνωστόπουλο 

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 στις 18.00 στο Αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου ς θα πραγματοποιηθεί  Τιμητικό αφιέρωμα στον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου ς Β.Δ. Αναγνωστόπουλο  στο πλαίσιο της Διημερίδας «Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές εφαρμογές».

Την εκδήλωση διοργανώνουν το ΠΤΠΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Θα μιλήσουν επιστήμονες και για το πολυδιάστατο επιστημονικό, ερευνητικό και συγγραφικό του Β.Δ. Αναγνωστόπουλου και θα παρουσιαστεί ο τιμητικός τόμος «Ηδονών ήδιον έπαινος». Θεωρήσεις της Παιδικής/Εφηβικής Λογοτεχνίας.

Θα ακολουθήσει αντιφώνηση του ιδίου του καθηγητή Β. Δ. Αναγνωστόπουλου, κατακλείδα από τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και .

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στις 10.00 στο Αμφιθέατρο «Σαράτση» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδρίες με επιστημονικές εισηγήσεις για την «Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές εφαρμογές» από ακαδημαϊκούς και . Θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης στο τέλος.

Συνδιοργανωτές στη διημερίδα είναι: Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , Σύνδεσμος Φιλολόγων , Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Μαγνησίας και ο Πανελλήνιος Όμιλος  Φίλων Αφήγησης (ΠΟΦΑ).

Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία PDF

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση