Βρίσκεστε εδώ:  / Γ' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / «Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές Εφαρμογές»
«Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές Εφαρμογές»

«Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές Εφαρμογές»

Τιμητικό αφιέρωμα στον ομότιμο καθηγητή του Π. Θ. Β.Δ. Αναγνωστόπουλο 

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 στις 18.00 στο Αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί  Τιμητικό αφιέρωμα στον Ομότιμο Καθηγητή του Θεσσαλίας Β.Δ. Αναγνωστόπουλο  στο πλαίσιο της Διημερίδας «Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές εφαρμογές».

Την διοργανώνουν το ΠΤΠΕ του Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Θα μιλήσουν επιστήμονες και ερευνητές για το πολυδιάστατο επιστημονικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο του Β.Δ. Αναγνωστόπουλου και θα παρουσιαστεί ο τιμητικός τόμος «Ηδονών ήδιον έπαινος». Θεωρήσεις της Παιδικής/Εφηβικής Λογοτεχνίας.

Θα ακολουθήσει αντιφώνηση του ιδίου του καθηγητή Β. Δ. Αναγνωστόπουλου, μουσική κατακλείδα από τα Μουσικά Σύνολα του Θεσσαλίας και δεξίωση.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στις 10.00 στο Αμφιθέατρο «Σαράτση» του Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν δύο συνεδρίες με επιστημονικές εισηγήσεις για την «Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία: Διδακτικές εφαρμογές» από ακαδημαϊκούς και ερευνητές. Θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης στο τέλος.

Συνδιοργανωτές στη διημερίδα είναι: Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σύνδεσμος Φιλολόγων Μαγνησίας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Μαγνησίας και ο Πανελλήνιος Όμιλος  Φίλων Αφήγησης (ΠΟΦΑ).

Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία PDF

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση